Previziuni pentru 19 august 2015

Mercur, guvernatorul zilei, este extrem de dinamic, el se află în domiciliu, formează conjuncţie Junona şi opoziţie cu Chrion, aspecte care ne ajută să înţelegem, sau să vedem realitatea aşa cum trebuie. Cum spuneam, până la sfârşitul săptămânii formează opoziţie cu Chiron, care ne ajută să privim totul dintr-o perspectivă mai înaltă, mai spirituală. Toate aceste aspecte ne spun că este o zi extrem de agitată şi solicitantă, în care ne concentrăm cu dificultate şi de aceea este bine să evităm luarea unor decizii importante. În schimb stăm foarte bine cu intuiţia, avem inspiraţie şi aderăm cu uşurinţă la orice fel de activităţi spirituale, suntem justiţiari în sensul susţinerii unor cauze drepte.

Dacă nu suntem atenţi, există riscul să ne pierdem în amănunte şi detalii, având eficienţa mult scăzută, sau mai bine spus, ne irosim şansele.

Se pare că ne vor ridica probleme relaţiile de serviciu şi starea de sănătate. În principiu ne vom întâlni cu situaţii din trecut, acum ele devenind presante, acute, şi pe care v-a trebui să le rezolvăm, pentru a ne restructura mediul de lucru.

Din punct de vedre financiar deşi avem fler, şi ştim sau intuim cum să mişcăm banii, dar din păcate, doar teoretic, cu practica stăm rău, ne este dificil să finalizăm discuţiile de afaceri, ne irosim atenţia în multe direcţii, dar fără o concretizare materială. Deci atenţie la investiţii, la direcţionarea fondurilor, sau la achiziţii.

Fiecare om este prins în mrejele propriei sale imagini despre viaţă, despre ceea ce are de realizat atâta timp cât trăieşte, despre ceea ce vrea să devină. De aceea, lucruri care pentru unii sunt importante, pentru alţii sunt nesemnificative, şi invers. Vieţile oamenilor diferă între ele pentru că viziunile asupra vieţii diferă de la om la om, şi doar pe alocuri şi într-o anumită măsură aceste percepţii se intersectează.
Este păgubos să ai pretenţia că alţii să trăiască după ideile tale sau să ţi le respecte pe deplin. Fiecare trăieşte după concepţiile sale şi cel mult le tolerează pe ale altora, asta dacă nu simte nevoia să le combată.

De aceea să nu uităm: a construi o relaţie – Junona ne transmite – presupune schimburi, confruntări şi uneori chiar înfruntări, pentru a verifica soliditatea şi viabilitatea legăturii ce se naşte. Subliniez des faptul că, întotdeauna, într-o relaţie suntem trei : celălalt, eu şi relaţia care ne uneşte. Ceea ce circulă prin această relaţie poate alimenta, însufleţi, anima dar în acelaşi timp poate ucide, răni sau exaspera pe unul sau pe celălalt. Mai ales în faţa unei prăpăstii care se poate ivi, raportat la decalajul dintre aşteptările unuia şi răspunsurile celuilalt, prăpastie care devine adesea din ce în ce mai mare iar uneori este de imposibil de trecut. Atunci se întâmplă ca aşteptările sau răspunsurile unuia dintre parteneri să atingă anumite zone de intoleranţă sau de vulnerabilitate, reactivează la celălalt rănile din trecut, se revarsă în conştientizarea unei lipse de împărtăşiri despre valorile sau credinţele esenţiale şi riscă să întreţină frustări ce se vor repeta în timp.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Perfecţiunea este un lucru greu de dobândit, dar toată lumea are acces la căutarea ei. Toţi vrem cea mai perfectă soluţie, cea mai perfectă relaţie, cea mai perfectă expresie a muncii noastre. Fericirea pe care o dorim este o consecinţă implicită a acestei perfecţiuni manifestate de noi înşine, dacă o atingem. Sunt şi oameni care aşteaptă să le pice fericirea în braţe, fără nici un efort de a se perfecţiona sau de a-şi optimiza viaţa, gândirea, trăirea. Idealiştii nu sunt cei care au idealuri neverosimile pentru alţii, ci aceia care au idealuri pentru care nu mişcă un deget.
(Adrian Mîndruţă-Tănăsescu, adim.astrele.ro )

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  26 LEU

DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU

Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 17 FECIOARĂ

O ERUPŢIE VULCANICĂ

Atunci când lumea ta pare să se prăbuşească, ai nevoie de un moment de linişte, de un loc unde să te poţi aduna şi să te poţi gândi la noua lume care se naşte, la noua ta viaţă pe cale să înceapă. Căci, de fapt, este vorba de un nou început, un nou drum pe care porneşti, ca de obicei, numai cu ceea ce ai în sufletul tău…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top