Previziuni pentru 26 septembrie 2015

Astăzi au loc două aspecte foarte interesante, cuadratura descrescătoare Marte Saturn şi conjuncţia Junona Lilith. Ambele aspecte au o încărcătură intensă, generează tensiuni interioare, aduc la lumină nemulţumiri acumulate, reconsideră valorile şi acţiunile, de aceea sunt de cele mai multe ori considerate negative, dure, extreme.

Într-adevăr ele pot genera asemenea stări, mai ales dacă am lăsat nefinalizate anumite situaţii, rolul lor fiind tocmai acela de ne ordona viaţa şi a ne elibera sau a ne achita datorii. Fiind ceva impus şi imperativ, este greu de acceptat şi suportat această stare de fapt.

În plus influenţa saturniană este foarte puternică, căci ne aflăm în săptămâna lui Saturn şi în ziua guvernată de Saturn, în plus el aflându-se în cuadratură crescătoare şi cu Luna aflată în semnul Peştilor. De aceea toate evenimentele care au loc sun necesare şi imposibil de evitat, fără a ne permite eschivări sau devieri de la ceea ce trebuie făcut.

Luna este extrem de puternică, din semnul Peştilor, ea are o forţă deosebită, mai ales pentru că este susţinută şi de Neptun. În acest context este posibil ca ceea ce gândim să se materializeze extrem de repede, emoţiile noastre se transmit celor din jur cu o forţă extraordinară, iar sentimentele, senzaţiile pot genere impulsuri deosebit de intense.

Sunt câteva zile care au o încărcătură extremă şi este necesară o claritate în gândire şi un simţ analitic deosebit, dublate de autocontrol. Este bine să evităm luarea unor decizii importante, să ne implicăm în conflicte sau să generăm tensiuni, căci consecinţele acestora se vor resimţi pe termen foarte lung.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu este nevoie să ştii unde mergi.
Nu este nevoie să ştii de ce mergi.
Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie;
Dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 BALANŢĂ

ZORII UNEI NOI ZILE DEZVĂLUIE TOTUL SCHIMBAT

În fiecare zi, multe lucruri par să fie ca şi în celelalte zile, şi totuşi fiecare zi este un prilej de a vedea lucrurile altfel, de a descoperi ceva nou, de a învăţa ceva, de a face un pas înainte. Numai cei care nu mai vor sa înveţe ceva nou ajung să se plictisească, să nu se mai poată bucura de viaţă.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN –  1 SĂGETĂTOR

VETERANI AI ARMATEI, ÎN RETRAGERE, SE ADUNĂ CA SĂ DEPENE AMINTIRI

Întâlnirile cu prieteni vechi, cu vechi colaboratori, camarazi, colegi, pot fi bune momente pentru a-ţi aminti cum au evoluat lucrurile şi ce progrese ai făcut de atunci. Este loc de progres în continuare, dar dacă ai uitat cumva şi te-ai oprit în loc, aparent copleşit de dificultatea problemelor curente, aminteşte-ţi că au existat probleme şi în trecut, şi alături de ceilalţi ai ştiut să acţionezi şi să le depăşeşti, deci nu ai de ce să crezi că astăzi nu mai există soluţii.

ASPECTELE ZILEI

Saturn în Săgetător în cuadratură cu Marte în Fecioară

Acest aspect, se petrece cam o data la doi ani, in pozitia de descrestere a aspectului, in sensul apropierii lui Marte de planeta Saturn, de aceea evenimentele care au loc sunt de finalitate, de concretizare a lectiilor pe care le-am trait sau primit, de acceptare a lor si de modificare a comportamentului nostru sau chiar a stilului de viata.

Cei care se tem si cei care vor sa profite de teama altora afirma ca viata este o jungla, ca lumea este guvernata doar de legea celui mai tare. In realitate, in lume exista o armonie care scapa omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru si fiecare fiinta isi are rolul sau, iar existenta lor are cauze si sensuri bine determinate. Daca fiecare om isi joaca bine rolul in locul care i se potriveste cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevarat paradis.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top