Previziuni pentru 2 noiembrie 2015

Întreaga zi Luna este fără direcție, mai exact până la ora 18.00, fiind și ziua guvernată de Lună și fiind și săptămâna Lunii, vom resimții intens emoțiile, sentimentele, iar activitatea noastră este preponderent coordonată de inconștient. În plus Luna se află în propriul domiciliu, Racul fiind puternică, adică amplificând toate aceste stări și aducându-ne multă intuiție și empatie. De aceea este indicat ca energia fizică să fie orientată spre activitățile care vizează nevoile noastre sufletești, care ne orientează doar spre ceea ce ameliorează starea interioară, sau care sunt necesare pentru a ne pune în ordine tot ceea ce este legat de casă, familie, sau relațiile de suflet.

În acest interval, rațiunea noastră este prea puțin eficientă și avem nevoie ca fiecare dintre noi să își noteze ideile care-i trec prin cap.

În acest interval de Lună fără direcție, Mercur părăsește semnul Balanței unde se afla în trigonocrație, și pășește în semnul Scorpionului. Înainte de orice conversaţie este important să ne elucidăm ceea ce este adevărat sau fals, înainte de orice decizie, atunci când suntem în prag, să nu uităm să închidem o uşă înainte de a deschide o alta.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Este important de înţeles că atunci când vă este clar că un lucru nu merge, încetaţi să mai faceţi acel lucru. Nu mai investiţi energie în el, faceţi un pas înapoi pentru a privi mai detaşat şi obiectiv. Apoi reveniţi în centrul problemei detaşându-vă. Este momentul să ne eliberăm, dacă vom insista, sau ne vom opri vom înrăutăţi şi mai mult situaţia.

Apoi, din acest semn, Mercur ne va aduce posibilitatea să vedem și să analizăm în profunzime lucrurile, să ne transformăm ideile, să eliminăm din conceptele noastre ceea ce nu ne mai este necesar. Lucruri mai vechi vor reveni în prezent pentru a fi rezolvate, înţelepciunea ar trebuie să fie aceea de a mulţumi pentru ocazia care ni se oferă şi de înţelegere a cauzelor care au declanşat problemele cu care ne confruntăm. Adevărata lor rezolvare se va întâmpla, abia în decembrie, atunci fiind însă momentul potrivit de acţiune şi atunci existând şansele reale de a avea eficienţă. Acum noi putem avea o stare satisfacţie care însă nu va duce şi la rezolvare dacă nu avem umilinţa şi înţelepciunea de a ne recunoaşte greşelile.

Este timpul transformărilor, vremea conştientizării, a schimbării, a curajului, iar aici trigonul Lună Vesta de astăzi ne obligă, ne determină să înţelegem cum este posibil să facem toate acestea, fără nici o problemă interioară, cu credinţă în Dumnezeu şi cu IUBIRE.

Este important să fim atenţi să nu generăm conflicte datorită unor interpretări eronate sau din lipsa dorinţei de a acţiona. Stăpânirea de sine este obligatorie, dacă nu dorim să avem certuri, discuţii sau agresiuni verbale şi chiar fizice.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fericirea e ca o minge după care fugi, dar când să o prinzi, îi mai dai o lovitură de picior…pentru a putea continua să fugi după ea! Pentru că în această cursă te simţi stimulat; în această căutare, în acest elan pentru atingerea ţelului se găseşte fericirea. Deci, când aveţi o dorinţă, nu vă grăbiţi să o satisfaceţi, pentru că ea vă ridică, vă împlineşte. Eu, cunoscând această lege, mi-am pus în suflet nişte dorinţe pe care ştiu că nu le voi putea niciodată realiza: dar, aceste dorinţe mă fac să trăiesc.

Ele ar trebui legate de evoluţia noastră spirituală.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  10 SCORPION

UN SUPEU AMICAL REUNEŞTE VECHI CAMARAZI

Uneori este util să te reîntâlneşti cu experienţele tale trecute. Dacă se întâmplă asta, este şi un semn că mai ai lucruri de învăţat din ele sau de rezolvat în legătură cu ele. Uneori este posibil să ai de împlinit datorii vechi, de care poate ai uitat, sau să trebuiască să te decizi pentru a intra într-o etapă nouă. Dar în general este un prilej pentru a-ţi evalua progresul şi pentru a stabili noi direcţii de progres, care să te conducă mai departe pe calea ta.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 25 RAC

UN CONDUCĂTOR AL OAMENILOR ÎNVĂLUIT ÎNTR-O INVIZIBILĂ MANTIE A PUTERII

Mulţi cred că puterea înseamnă doar să-i domini pe alţii, dar adevărata putere o are cel care lucrează în serviciul celorlalţi, asumându-şi responsabilităţi şi dovedindu-se util în viaţa altora. Un conducător care doar pretinde de la ceilalţi va fi în curând părăsit sau alungat, pe când unul care ştie să rezolve bine problemele celorlalţi va fi apreciat şi respectat. Iubirea oamenilor este cea care îi conferă puterea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top