Previziuni pentru 22 noiembrie 2015

O zi extrem de interesantă, Soarele se pregătește să treacă în semnul Săgetătorului, nu înainte de a forma un frumos sextil cu Nodul Nord, sextil care ne indică ceea ce avem de făcut în următoarea perioadă de timp. Cred că primul mesaj pe care-l vom înțelege sau recepționa va mâine până în ora 18.30, el se va referi la puterea fiecăruia dintre noi, la capacitățile și capabilitățile, utilizate sau nu, înțelese sau nu. Este nevoie probabil de pace lăuntrică și acceptarea cu mulțumire a ceea ce se numește destin, în sensul înțelegerii a unei ordini universale, care funcționează așa cum este planificată, implacabil. De aceea pe de o parte potența personală trebuie substanțializată și de aceea avem nevoie de focalizare. Pe de altă parte mulți dintre noi avem cunoaștere, suntem foarte interesați și dotați intelectual, acum este însă nevoie și de înțelegere a ceea ce știm, de desăvârșire și abstractizare. Pe scurt este vorba despre schimbare, adică despre învățarea organizării și a privirii holistice, fără de care nu vom putea face parte din viitor.

Apoi tot astăzi Luna se află în opoziție cu Lilith și Venus, suntem provocați și provocăm, tocmai pentru că vrem să aflăm răspunsuri, doar că abordarea tensionată, nu ne va oferi nimic. Trebui căutat în interior nu în exterior. Provocările sunt necesare pentru a ne putea descoperi erorile de gândire, lipsa de compasiune și de maturitate. Este un moment în care întreaga omenire trebuie să se maturizeze, căci escaladarea violențelor în întreaga lume se datorează tocmai faptului că ea lipsește.

Apoi, Luna este în conjuncție cu Uranus, ea capătă și transmite o nevoie excesivă de înțelegere superioară a tot ce ne înconjură care la unii se manifestă prin anarhie, la alții prin revolte sau reacții violente, la alții prin căutare intensă. Este important să ne depșim orgoliul, vanitatea, dorința de a conduce pe cineva sau ceva.

Planeta Marte, aflată în semnul Balanței, în exil, se află la afeliu, adică este la cea mai mare depărtare de Soare, de aceea energia noastră fizică, este mult diminuată, ea trebuie folosită strict pentru acțiuni prin care ne dezvoltăm potențialul personal, și deloc în conflicte, tensiuni sau discuții fără sens.

Sextilul dintre Saturn și Ceres, ne aduce un fel de eficiență spirituală, ne este lesne să înțelegem, cu condiția de a fi și preocupați de asta, orice fel de mesaj spiritual, orice fel de căutare în această zonă va avea un răspuns. Saturn ne ajută să înţelegem astăzi şi să descoperim ceea ce nu am văzut sau înţeles până acum, este o perioadă atât de schimbări profunde cât şi de transformări subtile atât a mentalităţilor cât şi a concepţiilor. Poate pare de numeroase ori dureros acest lucru sau chiar umilitor, dar lecţiile pe care le trăim ar trebui să fie extraordinar de frumoase.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

– Tata, cum începe un razboi? întreba Andrea, impresionata de ceea ce vazuse la jurnal. – Vezi tu, puiule, cam asa stau lucrurile: daca, de pilda, între Statele Unite si Anglia apare o serioasa neîntelegere într-o anumita chestiune…
Mama îl întrerupse:
– Nu vorbi prostii. Între Anglia si America nu sunt niciodata conflicte!”.
– Dar ce importanta are? Dadeam doar un exemplu.
– Numai asa poti sa-i împui copilului capul cu tot soiul de prostii!
– Macar eu îi umplu capul cu ceva, în vreme ce dupa tine ar putea sa ramâna gol.
– Hai, nu mai spune… Nu-ti dai seama ca esti ridicol?
Andrea interveni atunci:
– Va multumesc, am priceput…

Tata ma ia în brate în fiece zi si ma întreaba de câte ori am declarat razboi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 SCORPION

Viaţa pe pământ este ca o scenă pe care fiecare îmbracă un costum şi joacă un rol din dorinţa de a oferi un spectacol cât mai reuşit, de a-şi crea o imagine cât mai frumoasă şi mai demnă de admiraţie, o evoluţie cât mai eficientă. Adesea ne jucăm, în viaţa noastră, unii cu alţii, dar dincolo de acest joc există numai pace. De aceea, tot ce se întâmplă merită privit cu înţelepciune şi detaşare, astfel încât la sfârşitul piesei, când ne scoatem măştile, să nu avem nici un fel de resentimente unii faţă de alţii, fiindcă de fapt resentimentele sunt împotriva noastră, nu a altora.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD –  29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top