Previziuni pentru 21 martie 2016

Luna, guvernatoarea zilei formează două opoziții, cu Venus și Neptun, ambele puternice, Venus în exaltare și Neptun în domiciliu, de aceea este foarte posibil să fim destul de nemulțumiți, să vedem doar partea plină a paharului, să ne simțim frustrați, încătușați de problemele cotidiene.

În plus Luna este și în cuadratură cu Marte, ceea ce amplifică și mai mult tendința de a ne focusa pe amănunte, de a privi doar nereușitele sau de încerca să găsim vinovați. De fapt sunt mici blocaje, necesare pentru a ne determina să ne reorientăm atenția către ceea ce nu vedeam la o primă privire, să ne concentrăm pentru a elimina neajunsurile, în nici un caz pentru a ne înverșuna. Este un fel de incapacitate de a depăși anumite idei, noi primim inspirație, sprijin, cu condiția de a ne schimba perspectiva.

Mercur se află la grad anaretic, tocmai pentru a ne ajuta să ne blocăm automatismele, și pentru a ne diminua influența minții, lăsând mai mult intuiția să funcționeze. Avem de scris ideile care ne vin, avem de reflectat profund la ceea ce vedem/trăim, este important să ne ascultăm sufletul și să nu ne blocăm imaginația, chiar dacă pe moment pare că suntem în afara realității.

Lilith este în septil cu Luna și Saturn, și este ca și cum avem de înțeles că frica ne paralizează și ne duce pe drumuri înfundate, mai mult ca oricând. În același timp este ca și cum odată depășită, orizonturile care ni se deschid sunt nemărginite, căci ne aflăm la un început, și dacă începem cu frică, ea ne va însoți pe toată durata drumului, dacă începem cu credință nimic nu ne va lipsi.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Pare că nimic bun nu ne aşteaptă astăzi, dar putem fi atenţi, studia tot ce se întâmplă în jurul nostru şi învăţa să aşteptăm momente mai favorabile acţiunilor.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Este bine să ne punem în aplicare intuiţia şi ingeniozitatea pe orele Lunii pentru a ne activa emoţionalul şi pentru a percepe mesajele divine. Fiind o zi aparent liniştită, după zilele anterioare, trebuie să ne regăsim echilibrul şi să depăşim momentele tensionate care au fost prin ieşire în mijlocul naturii sau prin meditaţii. Tot pe aceste ore este bine să medităm asupra acelor relaţii care ne aduc suferinţă. Să încercăm să uităm trecutul sau să rupem acele relaţii din trecut care ne fac rău.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  1BERBEC

O FEMEIE APARE DIN OCEAN, UN LEU DE MARE O IMBRATISEAZA

Când vine primăvara, începe o viață nouă pentru întreaga natură. Este cel mai evident simbol al Vieții în toata splendoarea ei, parcurgând un ciclu repetat la nesfârșit, dar în fiecare an cu alte coordonate și caracteristici. Masculinul și femininul dansează continuu în acest ritm, și toate lucrurile tind să iasă la lumina din adâncimile necunoscute ale Universului.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 6 FECIOARĂ

UN CARUSEL CU CĂLUŞEI DE BÂLCI

Totul se desfăşoară în cicluri care se repetă, dar depinde de tine ca fiecare repetare să fie mai frumoasă. Dacă repeţi aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa ta. Nu trebuie să te laşi păcălit de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor tăi. Caută să priveşti în locul care dă stabilitate vieţii tale, şi să-ţi construieşti echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top