Previziuni pentru 2 aprilie 2016

Mercur se află în sextil cu Pallas, sextilul este crescător și ne aduce capacitatea de a înțelege și de a prelucra foarte multe informații,l condiția este ca acestea să ne fie necesare. Adică ne va fi extrem de simplu să înțelegem sensul profund a unor lucruri pentru că ele sunt importante pentru noi iar altele aparent chiar mai simple, să ne fie cu neputință a le recepționa. Acest aspect face un fel de selecție automată personală, este un fel de ”cap limpede”, pentru fiecare dintre noi. Așa că este important să reținem, în sensul de a ne scrie sau chiar de a aprofunda anumite idei care ne lovesc și ne atenționează practic asupra unui anumit gen de informații.

Saturn, guvernatorul zilei se pregătește pentru trigonul anual cu Soarele, aspect care va conferi fiecăruia dintre noi mai multă seriozitate și înțelegere, capacitatea de a se exprima cu forță, cu condiția credinței în propriile puteri și a voinței.

Piesa de rezistență al acestei perioade o reprezintă septilul Lilith Saturn, aspect care pare să înghețe totul, să ne blocheze intențiile, căci ele sunt pe loc secund, primând nevoia de a se elibera, de a se curăța, de a se chiureta tot ceea ce este putred, defect sau lipsit de substanță profundă. De aceea sentimentul nostru că totul este blocat, că nimic nu merge, adică, traducând, că nu deținem controlul, este foarte intens și demoralizant. În realitate ne șlefuim fricile, unele prin eliminarea lor, căci li se scot rădăcinile, altele prin luciditatea obținută din confruntări, iar variantele vor varia în funcție de situație și persoanele implicate.

Cunoaşterea interioară este practic motorul vieţii noastre – este cel mai important lucru pe care ar trebui cu toţii să-l studiem, încă de mici. Să ştii cine ai fost în trecut şi cum ai ajuns să fii cine eşti acum, să îţi cunoşti multiplele faţete ale propriei tale persoane (lucruri ce ţin de cunoaştere); să ştii cum să te auto-motivezi şi să-ţi transformi părţile care nu-ţi plac şi nu-ţi aduc vreun folos, să ştii cine poţi deveni (lucruri ce ţin de dezvoltare personala); să cunoşti natura lumii exterioare şi interioare în care trăieşti….efectiv nu există nimic altceva cu care să poţi compara toate acestea. Dar, din păcate, poţi să nu-ţi dai seama de asta…şi vei trăi o viaţă mai puţin bogată decât ar putea fi. Acum este o perioadă în care cu toţii suntem oarecum forţaţi să conştientizăm măcar puţin toate acestea, de aceea este bine să încercăm să medităm şi să ne rugăm zilnic. Când te rogi corect, cu tot sufletul, vorbele goale se pierd, dispar, rămânem doar noi şi Dumnezeu, şi nu ne putem preface că suntem altcineva sau altceva.

Cred că ar fi trebuit să învăţăm în acest timp că:

Nimeni nu vine către noi în mod accidental.

Nu există coincidenţă.

Nimic nu se întâmplă la voia sorţii.

Viaţa nu este un produs al întâmplării.

Evenimentele, ca şi oamenii, sunt atraşi către noi, de către noi, pentru propriile noastre scopuri. Experienţe şi evoluţii planetare de mai mare anvergură sunt rezultatul unei conştienţe de grup. Ele sunt atrase către grupul nostru ca un tot unitar, ca rezultat al alegerilor şi dorinţelor grupu­lui ca un tot unitar. Lumea noastră şi condiţia în care se află ea este o reflectare a conşti­enţei totale, combinate, a fiecărei persoane care trăieşte în ea. Majoritatea oamenilor se declară satisfăcuţi de o lume în care sunt la mare cinste diferenţele şi nu asemănările, iar neînţelegerile sunt rezol­vate prin conflict şi război. Majoritatea oamenilor se declară satisfăcuţi de o lume în care supravieţuirea este posibilă pentru cel mai bine adap­tat, unde „cel mare e şi cel tare”, unde este nevoie de competiţie, iar a în­vinge este considerat a fi tot ce-ţi poţi dori.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Când îţi faci timp să descoperi de ce nu eşti în armonie cu viaţa, vei afla adesea că nu pui în prim plan ceea ce este pentru tine mai important şi astfel nu reuşeşti să intri în linişte şi să afli pacea şi calmul necesare. Acest lucru cere timp, răbdare, credinţă, încredere şi înseamnă că trebuie să înveţi să fii liniştit

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  13 BERBEC

O BOMBĂ NEEXPLODATĂ ESTE PUSĂ ACUM ÎN SIGURANŢĂ

Când tensiunile se acumulează în viaţa cuiva, ele generează o mare acumulare de energie care are două căi posibile de eliberare: fie printr-o explozie, cu urmări imprevizibile şi poate chiar dezastruoase, fie printr-o canalizare a lor către o acţiune constructivă. Depinde de tine cum le dirijezi pentru ca viaţa ta să nu se umple de suferinţă şi probleme. Ai întotdeauna la dispoziţie şi o cale de dezamorsare a lor, văzând partea bună a lucrurilor şi acţionând pentru rezolvări paşnice şi înţelepte.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 16 SĂGETĂTOR

PESCĂRUŞI ZBOARĂ ÎN JURUL UNEI BĂRCI, CĂUTÂND HRANA

Dacă ai senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care îţi poţi trage energia pentru această viată, atunci te condamni să depinzi de acea resursă limitată. Depinde numai de tine să ajungi capabil de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor tale native. Hrana de care ai nevoie pentru a-ţi continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijezi să-ţi hrăneşti sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă eşti o pasăre, stomacul supraîncărcat iţi va îngreuna zborul.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top