Previziuni pentru 27 iunie 2016

Ziua începe cu perioada de fără direcție a Lunii care ne va influența până la ora 10.15 când Luna va trece în semnul Berbecului; apoi, de aici va forma Ultimul Pătrar cu Soarele seara, aducând tensiuni și stări conflictuale întreaga zi, tocmai pentru a ne determina să facem ajustări, să renunțăm la atitudini care nu ne sunt necesare sau la situații care generează complicații.

În altă ordine de idei, ziua este foarte dinamică, ea ne aduce conjuncturi importante, datorită cărora avem posibilitatea de a realiza sau de a concretiza multe din visurile noastre. Venus este într-un frumos trigon cu Neptun, un aspect dinamic și extrem de frumos prin care putem resimți o stare interioară de liniște datorită căreia luăm decizii creative și cu impact pe termen lung.

Mercur este în sextil cu Uranus și Ceres, ceea ce evident ne ajută să privim cu claritate, să ne punem în practică ideile, să ne apară oportunități de colaborare cu persoane sau oameni importanți, sau pur și simplu să putem învăța cu ușurință lucruri noi sau să ne însușim idei practice și inovatoare.

Începând de astăzi Chiron va intra în mișcarea aparent retrogradă pentru aproximativ 6 luni, timp în care fiecare dintre noi își va structura informațiile și își va rearanja ideile în modul cel mai eficient cu putință. În plus se poate spune că în interior fiecare va avea de înțeles perioada anterioară de șase luni  – din noiembrie 2015 – va avea de făcut rectificări sau adaptări la situațiile pe care le-a trăit. Dar să nu uităm că el, Chiron, este şi un vindecător. Ne vindecă de boala, ne vindecă de neștiință ne vindecă de ignoranță iar înțelepciunea lui Saturn, reunită cu libertatea de mișcare a lui Mercur pe care Chiron le reuneşte, ne oferă soluția, ne face să fim mai conștienți de sursa frustrărilor și ne oferă instrumente pentru a o înlătura.
Astfel Chiron ne oferă libertate prin responsabilitate, suveranitate prin acceptarea libertății, fiind planeta-maestru care prin natura sa paradoxala  este  uneori greu de perceput.
În schimb, Chiron retrograd ne va face atenți la lucrurile pe care nu le-am asimilat prin experiență, de fapt Chiron nu vrea teorii, nu vrea argumente, vrea acţiuni concrete.
Probabil că pe acest tranzit aparent retrograd va trebui să învăţăm, să învăţăm!  In semnul Peştilor acest lucru este doar o reamintire a cunoaşterii ancestrale pe care o avem, este chiar așa de ușor că îi vom învăța și pe alții să învețe. Dar atenţie la atotsuficiență, iar inovaţia şi libertatea folosite în exces ne pot determina să sărim din lac în puţ. Greșeala karmica pentru Chiron retrograd consta în stagnarea spirituala, în fixarea în tradiții, în lipsa dorinţei de a ne actualiza viaţa și în concepții lipsite de dinamism și evoluție. Chiron ne oferă soluții prin prietenie și capacitate de asociere. El nu e dur ca Saturn si nici năvalnic ca Uranus. Dar cei ce vor aplica lecția sa vor fi fericiți. Pentru ca prin ea vor scăpa de suferinţe şi de rănile profunde ale sufletului.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Chiron ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Soarele ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Este o zi în care Dumnezeu ne susţine. Este bine să nu ne manifestăm o lipsă de interes faţă de planul material, ci să-l privim cu obiectivitate şi la justa lui valoare. Totul este să privim lucrurile şi dintr-o perspectivă spirituală, aici aflându-se de fapt marea comoară, devenind astfel cei mai bogaţi oameni din lume.

Este o zi în care ne vor fi indicate regulile jocului, dacă vom munci şi ne vom ordona viaţa după aceste reguli celeste şi vom acţiona în spiritul legilor, vom avea succes ne vom regăsi valorile şi echilibrul interior.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 RAC

PĂSĂRELE CĂPTUŞINDU-ŞI CUIBURILE

Ceea ce îţi doreşti se va întâmpla mai devreme sau mai târziu, dar este nevoie şi de un efort din partea ta, susţinut de credinţa ta în împlinire. Pregăteşte-te din timp pentru această împlinire, pregăteşte în viaţa ta locul pentru lucrurile minunate care urmează să vină. Este cel mai bun mod de a ajuta la împlinire.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 28 PEȘTI

O GRADINA FERTILA SUB LUNA PLINA

Esti intr-o lume care abunda in posibilitati, si aceasta constituie o implinire a existentei tale, dar depinde numai de tine sa vezi aceasta bogatie aflata la indemana ta si sa te bucuri de ea, sa o pui in valoare, sa o faci sa aduca fericire tuturor. Atunci cand simti ca ai ajuns la o culme a succesului, cand roadele muncii si vietii tale par sa fie abundente, nu uita ca ele sunt – mai ales – ceea ce urmeaza sa faci din ele! Oricat de bogat ar fi un om in aparenta, bogatia lui nu are valoare decat in masura in care el ajunge sa o foloseasca pentru a-i ajuta pe cei din jurul sau.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top