Previziuni pentru 12 iulie 2016

Astăzi este Primul Pătrar, moment în care ne putem concentra pentru a ne ajusta activitățile, pentru a evalua posibile erori apărute pe parcurs, pentru a dinamiza și mișca lucrurile. Este important să folosim starea de încordare și tensiune interioară cât mai constructiv cu putință, este o energie care nu ar trebui irosită.

Venus trece în semnul Leului și formează imediat cuadratură cu Junona, acest aspect este generator de situații la fel de tensionate, unele pentru că ne este provocat orgoliu și vanitatea, altele pentru că este momentul să încheiem acele activități sau asocieri care ne împiedică să fim realiști sau să ne punem în valoare calitățile. Și relațiile personale au de suferit căci ne simțim destul de nemulțumiți din cauza faptului că nu suntem apreciați, sau că nu ne sunt respectate dorințele sau nevoile sufletești.

Avem nevoie de multă răbdare şi atenţie, pentru că tendinţa spre impulsivitate ne va crea situaţii confuze pe care le vom rezolva cu greu mai târziu. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Tot ceea ce ni se întâmplă în aceste zile ar trebui să aibă un rol constructiv, în sensul că erau lucruri care ne împiedicau să evoluăm, să ne manifestăm potenţialul, să fim creativi.

După-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie. Este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

Pe scurt, să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Vedeţi, situaţia Broaştei ţestoase îmi pare a fi cu totul dificilă. Căci stând mereu lipită de pământ, ea este foarte aproape de Sa­tana. Iar când îşi scoate capul afară din carapace, riscă să fie strivită de însăşi Creaţiunea! Nu putem să îl ajungem niciodată pe Dumnezeu – însă curajul de a călători înspre el rămâne important. Constantin Brâncuși

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 RAC

O PRIMADONA CÂNTÂND

Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 25 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top