Previziuni pentru 26 iulie 2016

Astăzi suntem sub guvernarea lui Marte, de aceea este necesar să fim mai calmi și să nu răspundem provocărilor înainte de a ne gândi de două ori. În plus după ora 9.20 Luna este fără direcție până seara în jur de ora 19.00, ceea ce va amplifica starea noastră de iritare. Mai ales dimineață ne află sub efectul conjuncției Lună Uranus și putem deveni explozivi în manifestări. Tactul este cuvântul la ordinea zilei.

Este posibil ca la nivel subtil să simţim nevoia unor transformări, a unor revoluţii, totuşi acestea nu trebuie făcute cu forţa ci pur şi simplu înţelese şi acceptate, dar mai ales privite ca o necesitate. Este important să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, manifestând în toate acţiunile cumpătare şi înţelegere, dar mai ales înţelepciune. Poate că cea mai potrivită atitudine ar fi să luăm poziţia observatorului, să fim prevăzători, evitând să ne supraevaluăm posibilităţile.

Totodată ni se sugerează că este important să fim prevăzători cu resursele noastre, indiferent de natura lor, fizice, materiale sau spirituale, în sensul unor planificări legate de viitor, bazate pe cunoaşterea ritmurilor, la care ar trebui să ne adaptăm. Este important să depunem acum toate eforturile necesare pentru că în acest fel ne vom asigura abundenţa viitoare.

La nivel subtil am fost avertizaţi despre începutul unor mari cicluri de schimbare, avem probabil o perioadă de răgaz, până în octombrie, ca apoi tot ceea ce nu am conştietizat în acest interval să vină cu o forţă deosebită în viaţa noastră până la sfârşitul lunii ianuarie 2017.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 LEU

UN OM IN COSTUM ADECVAT STA LANGA TROFEE PE CARE LE-A ADUS DE LA VANATOARE

Realizările tale nu au neapărat nevoie sa fie trâmbițate pe toate drumurile. Ele nu devin mai importante dacă află despre ele toți. Aparent, poți dobândi admirația altora, dar la fel de bine se găsesc și oameni care cunosc doar invidia. Daca afișarea propriilor tale reușite nu îi stimulează pe oameni spre propriile lor realizări, atunci riști să devii doar un rival nedorit.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 28 SCORPION

REGELE ZÂNELOR APROPIINDU-SE DE DOMENIUL SĂU

Viaţa ta este regatul tău. Aici eşti rege şi ai puteri depline, şi totodată totul depinde de felul cum guvernezi. Zadarnic vei da vina pe alţii sau vei căuta să te aperi de inamici. Toate cauzele sunt înlăuntrul tău, în deciziile tale şi în acţiunile determinate de tine. Aminteşte-ţi mereu că nu depinzi de nimeni, dar că eşti responsabil pentru tot ceea ce faci. Şi dacă guvernezi cu înţelepciune, atunci viaţa ta poate fi cu adevărat minunată.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top