Previziuni pentru 1 august 2016

Ziua Lunii este foarte intensă, căci Luna se află în propriul domiciliu Racu, de aceea emoțiile sunt la cote maxime, intuiția funcționează din plin și avem multă inspirație. Ar trebui să fim mai consecvenți și să încercăm să fim fermi în deciziile noastre. Cred că este foarte important ca astăzi să avem capacitatea de a spune o vorbă frumoasă şi de a face gesturi pline de bunăvoinţă. Emoţiile sunt intense şi provocatoare, iar exprimarea lor necontrolată poate genera evenimente neaşteptate, mai puţin plăcute. Avem nevoie de un nivel foarte ridicat al conştiinţei şi este necesar să nu refuzăm să căutăm a înţelege ce generează evenimentele din jur. Tratarea superficială ne poate împinge într-un joc de interese greu de controlat.

Suntem în perioada de dinaintea Lunii Noi, energia fizică este foarte scăzută și este important să ne focusăm atenție spre noi înșine. Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Este bine să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Este bine să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi.

Soarele se află în trigon cu Saturn retrograd, ceea ce ne conferă o notă de seriozitate și detașare, dar și de profunzime în gândire.

Mercur negociază în conflictul dintre Ceres și Junona, de fapt el ne ajută pe fiecare dintre noi, ca analizând contextele în care ne află. să alegem modul în care să fim eficienți și împliniți atât material, concret cât și prin parteneriatele și asocierile în care suntem implicați. Odată înțelese aceste acțiuni, ne putem concentra cu ușurință asupra lor și primim tot sprijinul pentru a le implementa și stabiliza. Aici Vesta din semnul Racului ne aduce o forță interioară nebănuită și o intuiție remarcabilă care ne ajută să fim selectivi și să facem alegerile potrivite.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Dacă ar trebui să-mi povestesc astăzi viaţa cuiva, aş putea-o face în aşa fel, încât m-ar considera o femeie independentă, curajoasă şi fericită. Nici vorbă: îmi e interzis să menţionez unicul cuvânt care e mult mai im­portant decât cele unsprezece minute — dragostea.

În timpul întregii mele vieţi, am înţeles dragostea ca pe un soi de sclavie consimţită. E o minciună: liber­tatea nu există decât în prezenţa ei. Cine se dăruieşte total, cine se simte liber iubeşte la maximum.

Şi cine iubeşte la maximum se simte liber.

Din cauza asta, în pofida a tot ce pot trăi, face, des­coperi, nimic nu are sens. Sper ca timpul să treacă re­pede, ca să mă pot întoarce la căutarea de mine însămi — întâlnind un bărbat care să mă înţeleagă, care să nu mă facă să sufăr.

Dar ce tot spun o prostie ca asta? În dragoste, ni­meni nu poate leza pe nimeni; fiecare dintre noi e răs­punzător pentru ceea ce simte şi nu putem da vina pe altul pentru asta.

M-am mai simţit rănită când i-am pierdut pe băr­baţii de care m-am îndrăgostit. Astăzi sînt convinsă de faptul că nimeni nu pierde pe nimeni, fiindcă nimeni nu posedă pe nimeni.

Asta e adevărata experienţă a libertăţii: să ai lucrul cel mai important din lume, fără a-l poseda. Paulo Coelho – 11 minute

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 LEU

ROUA ZORILOR

Noile începuturi pot avea unele aspecte incomode, fiindcă ne obligă să ne adaptăm la situaţii noi şi să ne schimbăm obiceiurile şi obiectivele, dar totodată ele ne împrospătează viaţa şi ne dau prilejul să o luăm de la capăt. Emoţiile de început sunt rareori regăsite mai târziu, de aceea ne face plăcere să ne amintim de aceste momente şi să căutam prilejuri pentru a începe alte lucruri noi.

GRADUL SABIAN A LUNII – 18 RAC

O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI

Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top