Spătămâna 25septembrie – 2 octombrie 2016

De astăzi până sâmbătă suntem în săptămâna guvernată de Marte, este important de subliniat că Marte este în grad anaretic până marți, când, chiar în ziua guvernată de el va trece în semnul Capricornului, semn de exaltare. Cu alte cuvinte este o perioadă în care avem extrem de multă energie pe care ar fi bine să o folosim cât mai eficient. Până marți este indicat să ne concentrăm toate resursele și energia pentru a înțelege, ca apoi, cât Marte se va afla în semnul Capricornului să acționăm. Mi s-a părut că de fiecare dată când suntem în săptămânile guvernate de Marte avem tendința de a ne risipi, de a ne agita, fără un scop anume, ceea ce ne-a făcut să ne simțim epuizați. În schimb când Marte se află în semnul Capricornului, nimic nu se risipește, totul are o direcție, are o logică sau un sens. Este ca și cum devenim zgârciți cu propriile resurse, și, în plus, reușim să ne organizăm activitățile aproape perfect.

Pluton este staționar direct, el ne determină duminică și luni să înțelegem și să ne adunăm, să ne concentrăm, asupra chestiilor valoroase din viața noastră, să înțelegem în ce direcție este important să ne facem planurile de viitor. Pluton și Marte ( Marte se consideră că îl are pe Pluton ca și guvernator ierarhic superior) vor merge pas la pas practic până la sfârșitul lunii octombrie. Această combinație și apropiere între cele două planete aflate în conjuncție în semnul Capricornului va declanșa evenimente destul de dure, de o mare intensitate, care au rolul de ane recalibra și repoziționa pe calea noastră.

Mai mult decât atât; Soarele este conjunct cu Jupiter, iar Jupiter va fi în cuadratură cu Marte și Pluton, ceea ce va ordona într-un fel particular viața fiecăruia. Marte, pe lângă faptul că este foarte activ, mai formează cuadratură și cu Uranus și trigon cu Nodul Nord, asta pe lângă alte aspecte, este extrem de rapid, parcă aleargă, parcă se grăbește în a ne ajuta să facem o curățare extrem de intensă și eficientă în viața noastră dar și în toate planurile și la toate nivelurile.

De aceea această săptămână are o extrem de mare importanță, este indicat să ne gândim la acțiunile viitoare, să ne organizăm și să ne facem planuri concrete, ambiguitatea va genera haos. Este mai bine să ne propunem puțin dar să ne respectăm și să ne urmăm planul, decât să alergăm în foarte multe direcții. Sâmbătă este Luna Nouă, așa că este indicată o evaluare exactă a situațiilor de viață, o analiză rece și concretă a erorilor de până acum, și o eliminare a tot ceea ce ne împiedică să ne urmăm planurile ( aici intră vicii, lipsă de voință, delăsare, persoane care ne invadează viața, etc.).

Pământul este o mare de vibraţii şi frecvenţe. Omenirea este iscusită în crearea şi inventarea aparaturii ce implică anumite frecvenţe şi vibraţii energetice. Aceste unde de energie se deplasează necontenit printre, dar şi prin noi. Gândiţi-vă, o clipă, la toate dispozitivele electrice din spaţiul unei simple case – fiecare sursă de iluminat, sistemele de telefonie, electrocasnicele pentru bucătărie. Fiecare aparat emite o anumită frecvenţă. Televizorul aduce o contribuţie majoră în frecvenţe disonante. Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de aceste frecvenţe. Şi-au diminuat receptivitatea faţă de ele; câmpul lor energetic s-a adaptat şi le acceptă. Dar, această mare de frecvenţe ne face din ce în ce mai puţin receptivi la mesajele importante, pentru că ele sunt obturate de acest câmp. Frecvenţele electronice sunt întreţesute în energia planetei. Dacă am putea percepe vizual toate firele de energie care asigură conexiunea dintre liniile de înaltă tensiune, dispozitivele electrice, sistemele de telefonie mobilă, televizoare şi cuptoare cu microunde, am fi uimiţi de gradul ridicat de îmbinare al acestei matrice energetice. Învăluie, pur şi simplu, planeta, într-o reţea energetică de frecvenţe disonante. Cea mai mare parte a omenirii nici măcar nu se gândeşte la aceste aspecte. Atitudinea generală este „Ceea ce nu vezi sau nu ştii, nici nu te afectează.” Aceste matrice de frecvenţe electronice ne influenţează necontenit atât trupul material, cât şi starea de spirit – să ne uităm la întâlnirile de grup în care fiecare îşi butonează telefonul, cu diferite programe aşa zise sociale. Frecvenţele electronice respective creează dependenţă şi au un caracter hipnotic, pentru câmpul nostru energetic. Aceste frecvenţe electronice artificiale imprimă şi întreţin o anumită mentalitate, un anumit mod de gândire. Ar fi bine să fim vigilenţi faţă de aceste frecvenţe nearmonioase, distorsionate, precum şi faţă de matricea pe care o generează şi susţin. Este important ca noi, dar şi semenii noştri, să rămână neclintiţi şi ferm ancoraţi în propriul câmp energetic, în matricea personală, adică să ne păstrăm individualitatea şi să nu pierdem din vedere idealurile, irosindu-ne timpul. Vom fi mai puţin afectaţi de frecvenţele disonante. Aici trebuie să recunosc că această comunicare extrem de comodă prin intermediul netului, a dus la pierderea unor vibraţii informaţionale importante, ceea ce ne determină să avem o viziune puţin deformată asupra realităţii.

Aceste aspecte combinate aduc o conotaţie de duritate acestei săptămâni, mai ales pentru că anumite evenimente chiar trebuie să se producă sau sunt evidente, uşor de resimţit, care vor conduce la o lărgire a experienţelor noastre, dar şi la transformare. Cumva cu această eclipsă de Soare se încheie o perioadă dificilă de transformări, acum urmând să tragem concluziile, să înţelegem ce avem de făcut şi în direcţie să ne concentrăm atenţia.

În funcţie de construcţia personală, fiecare va resimţi o stare de confuzie dar şi oboseală, de diluare a energiei, aparent fără nici un motiv. De fapt transformările care au loc la nivel subtil, ne afectează energia personală şi ne determină să ne abandonăm, să acceptăm cu mai multă uşurinţă ceea ce se schimbă în viaţa noastră.

Omenirea se bucură de sprijin, la cel mai înalt nivel, din partea lui Dumnezeu şi a multor Entităţi Benefice, în acest fel mulţi se trezesc la magnificenţa lor şi îşi conştientizează conexiunea divină. 
Atunci când menţinem un câmp energetic puternic, realizat prin îmbinarea vibraţiilor Iubirii, Bucuriei şi Aprecierii, noi creăm, de fapt, o matrice a comuniunii. Dacă emitem aceste frecvenţe înalte, ordonate şi armonioase, nu vom fi afectaţi de energia reţelei electronice planetare. pământul, revărsându-se din stele.

Învaţă să acţionezi în mod spontan, prin intuiţie, prin ceea ce-ţi spune inima şi nu doar cum îţi spune mintea că este raţional sau rezonabil. Unele acte de pură iubire pot apărea în ochii altora iraţionale, chiar nebuneşti, dar nu contează. Când intuiţia îţi spune să acţionezi, fă-o şi nu te opri să chibzuieşti sau să te întrebi de ce să o faci. Cel mai mic act de iubire poate avea un efect foarte mare şi el poate să nu se arate de la început. Nu-ţi pierde timpul să cauţi cauzele; fă pur şi simplu ce trebuie să faci şi lasă-Mi Mie restul. Câteodată poate trece mult timp până când sămânţa iubirii germinează într-o inimă dură şi rece , dar de îndată ce ea a fost plantată, iubirea se va arăta mai devreme sau mai târziu: Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi faci munca cu credinţă şi să ştii că totul este foarte, foarte bine. Eileen Caddy Deschiderea porţilor lăuntrice

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top