Previziuni pentru 11 octombrie 2016

Avem o zi interesantă, Venus este în conjuncție cu Junona în semnul Scorpionului – loc în care Venus nu este în cea mai bună form; un aspect interesant, care ne ajută să fim concentrați pe propria persoană, evident că aceasta poate genera din partea celorlalți o reacție neplăcută, mai ales dacă au fost obișnuiți să fie ei în centrul atenției. Pe de altă parte este nevoie să înțelegem în această zi ce anume nu funcționează în relațiile noastre și dacă suntem parte componentă a acestor ne-nțelegeri, cum să remediem situația. De aceea este nevoie de un moment de răgaz în care să ne orientăm atenția pentru a analiza felul în care funcționăm în relațiile noastre încercând să remediem acel comportament care este dăunător pentru buna funcționare a lor. Pentru a ne ajuta în acest demers avem astăzi un aspect extrem de interesant, conjuncția Mercur Jupiter din semnul Balanței. Acest aspect deschide un ciclu de un an dar și unul de 12 ani, până când cele două planete se vor întâlni din nou în acest semn. Balanța este semnul relației, semnul care ne vorbește despre cum socializăm, despre felul în care suntem percepuți în exterior. De aceea această conjuncție ne ajută să ne înțelegem și să înțelegem felul în care avem și respectăm legile personale și sociale în relațiile noastre. Este important și la acest aspect analiza dar și conștientizarea unor schimbări necesare pe care să le facem în atitudinea noastră referitoare la relațiile cu ceilalți. Pe scurt ziua se referă la analiza comportamentală, la atenția față de semnalele pe care le primim din exterior, la implicarea în stabilirea unor relații corecte, naturale și eficiente. În sprijinul acestor două aspecte vine trigonul Soare Lună care ne ajută să putem folosi armonios și natural atât latura conștientă cât și cea inconștientă, să ne folosim cu ușurință intuiția și să transmite corect mesajele personale. Apoi Venus este în trigon cu Chiron, Marte în sextil cu Neptun și Soarele în trigon cu Pallas, toate aceste aspecte ne ajută să vindecăm rănile sufletești prin înlăturarea cauzelor, să ne conștientizăm calitățile și să le acordăm o mai mare atenție, în sensul dezvoltării lor, să fim selectivi în acțiunile noastre, făcând doar ceea ce simțim că ne este necesar. Toate acestea ne vor susține în a ne regla modul de implicare și de manifestare în relațiile personale, indiferent de natura lor.

Un singur amendament, astăzi Luna este în cuadratură crescătoare cu Lilith, și, este foarte posibil să apară fel de fel de provocări, cel mai indicat ar fi să fim interiorizați, să ne ocupăm strict de analiza despre care vorbeam mai sus, să ne concentrăm atenția pe noi înșine și mai puțin să răspundem cererilor exterioare de socializare. În plus acest aspect va încerca să ne scoată de pe linia acțiunilor personale, împiedicându-ne să ne urmăm calea sau destinul.

Emoţiile pe care le simţim în suflet, sunt importante, acestea sunt primele repere care ne pot îndruma pe călătoria vieţii sau în acţiunile imediate. Uneori este necesar să le împărtăşim altora, ca să le furnizăm şi lor repere utile, şi dacă întârziem prea mult acest lucru, se poate să fim forţaţi ca să le împărtăşim brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să învăţăm să ne comunicăm emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Orele planetare ale lui Marte ne vor provoca să le exprimăm orgoliul, întreaga zi, așa că atenție maximă. Vom avea tendinţa de a exagera, prin gânduri sau vorbe, de a evada din faţa obstacolelor, refugiindu-ne în activităţi intelectuale sau călătorind. Dar nu uitaţi că cel mai simplu mod de a ne mulţumi pe noi înşine este acela de a face ceva pentru cei din jur. Cuvintele :”pot să fac ceva pentru tine?” trebuie să fie pe buzele noastre cât mai des cu putinţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 BALANȚĂ

O BANDĂ DE TÂLHARI ÎN ASCUNZIŞ

Ceea ce este nepermis poate fi recunoscut prin faptul că se ascunde. Lucrurile cu care te jenezi faţă de ceilalţi sunt acele lucruri pe care le foloseşti greşit, şi din această cauză ai fi judecat dacă le-ai dezvălui. Tu simţi asta în adâncul tău, iar ascunderea nu este decât o soluţie temporară. Adevărata soluţie este să înveţi să vezi şi să faci lucrurile corect, fără vină, şi atunci nu vei mai fi nevoit să ascunzi ceva. Când ceea ce faci este just, nu mai are nevoie să fie ascuns.

GRADUL SABIAN A LUI MARTE – 10 CAPRICORN

UN ALBATROS HRĂNINDU-SE DIN MÂNA UNUI MARINAR

Daca ştii să-ţi laşi la o parte temerile sau orgoliile, atunci te poţi apropia uşor de cei care îţi pot fi de mult ajutor. De multe ori refuzăm ajutorul sau şansele oferite de viaţa din motive mărunte, din prejudecăţi, din frica de necunoscut sau din dispreţ pentru cel prin care ne parvine ajutorul. Un om echilibrat, nefiind limitat de asemenea atitudini, poate valorifica în viaţa mult mai multe şanse decât acela care respinge ocaziile propice, fiind astfel victima propriilor sale porniri împotriva altora.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top