Previziuni pentru 25 octombrie 2016

Luna este astăzi în semnul Fecioarei în opoziție cu Neptun, de aceea poate multe lucruri le simțim neclare, confuze, sau pur și simplu nu avem chef să întreprindem nimic. De aceea este indicat să facem eforturi de voință pentru a acționa, aceste stări interioare nu se bazează pe ceva concret, ci doar pe o amplificare a unor temeri sau a unor incertitudini. Luna este și în cuadratură cu Venus ceea ce face să ne scadă mult încrederea în resursele personale, să fim mai puțin empatici și foarte sceptici. Energia fizică este destul de scăzută, de aceea este indicat să ne preocupăm mai mult de starea noastră fizică și să nu facem eforturi mai mari decât este necesar.

Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.

Mulți dintre noi sunt prinşi în lumea dualităţii în acelaşi ciclu învechit, în gândire învechită. Ca să ne sporim fericirea, trebuie ca să ne debarasăm de vechea gândire. Avem nevoie să găsim strategii şi soluţii care să ne inspire, să ne motiveze şi să ne dea putere! Ca să ne mişcăm din lumea dualităţii, spre sistemul gândirii universale, trebuie să găsim adevărul. Pe măsura ce miturile noastre şi falsele credinţe sunt înlocuite de către adevăr, iubirea noastră se măreşte. În timp ce iubirea noastră se măreşte, conflictul scade şi noi creăm puntea de legătură spre sistemul universal al gândului.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 SCORPION

VECINII AJUTĂ ÎNTR-O CLACĂ DE CONSTRUIRE A UNEI CASE, ÎNTR-UN SĂTUC

Rostul principal al vieţii în comunitate nu este de a-i judeca pe aceia care greşesc, ci de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Nu este suficient că exista instituţii administrative sau de caritate care ajută când este nevoie: într-o comunitate reală, fiecare trebuie să pună umărul şi să dea o mână de ajutor pentru ca nimeni să nu sufere. Altfel, egoismul individului îl va pune într-o stare de izolare în care el însuşi va cere să fie ajutat fără să ajute, ceea ce înseamnă dezechilibru şi îi va aduce o viaţă nefericită.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 20 CAPRICORN

UN COR ASCUNS CÂNTÂND ÎN TIMPUL UNUI SERVICIU RELIGIOS

Atunci când oamenii se reunesc în scopuri înalte, de pilda în ceremonii spirituale sau pentru a da glas celor mai nobile dorinţe ale sufletului lor, ei antrenează puternice vibraţii armonice, care amplifica energiile dedicate de ei acţiunii respective. De aceea, în momentele de trăire emoţională declanşate de artişti, preoţi sau poeţi, orice participant simte o energie nouă, o emoţie deosebită, care nu vine din lumea fizică ci din vibraţia generată de aceasta comuniune sufletească.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top