Previziuni pentru 27 noiembrie 2016

Suntem foarte aproape de momentul de Lună Nouă, energia noastră se află la cote minime, iar capacitatea noastră de a ne exterioriza scade exponențial. De aceea este indicat ca mâine să fim extrem de relaxați, să ne ocupăm doar de ceea ce ne încarcă sau ne bucură sufletul, evitând  orice fel de discuții sau de acțiuni contradictorii. Luna în semnul Scorpionului, în exil, aduce multă interiorizare, capacitatea de a înțelege ceea ce se află dincolo de cuvinte, ne determină să căutăm răspunsuri acolo unde aparent nu există soluții.

Spre seară provocările vor fi la odinea zilei, ceea ce ne va forța să ne dezvoltăm răbdarea și capacitatea de privi orice situație prin ochii celuilalt.

Vom avea energie, putere de a acţiona, dar în fiinţa noastră sunt mute temeri şi angoase pe care ne este greu să le depăşim, sau să le înlăturăm. Nu se poate spune că vor apare multe complicaţii nici că ne vom confrunta cu probleme, ele doar sunt de natură interioară şi pot aduce schimbări de fond în viaţa personală.

Este important ca astăzi să avem o lumânare aprinsă permanent prin care să o reprezentăm ca focul spiritului din inima noastră şi din casa noastră, să veghem la gândurile şi emoţiile pe care le trăim, să nu lăsăm nimic să treacă cu vederea, pentru că Sfântul Andrei aduce multă luciditate şi profunzime, fiecăruia dintre noi care-şi doreşte să schimbe ceva. Oportunităţile care apar, evident sunt la nivel subtil. Şi sunt legate de calităţile noastre de bază cu care am fost înzestraţi, nefiind vorba de o creştere forţată sau de progresul ca definiţie a societăţii de consum.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Ca sa să acorzi atenţie unei persoane sau unei situaţii, trebuie să fii prezent pentru tine însuţi, pentru cealaltă persoană, cât şi pentru situaţia respectivă. Ca să fii prezent, nu poţi avea un program numai al tău.

Dacă te aştepţi la ceva de la tine însuţi, de la altul sau de la o situ­aţie în general, nu poţi fi pe deplin atent în acel moment. Capacitatea ta de a fi atent depinde de faptul că ai sau nu o minte deschisă, o minte li­beră de judecăţi şi de aşteptări.

La fel de important este să ai o inimă deschisă, ceea ce necesită compasiune pentru tine însuţi şi pentru alţii, cât şi iertare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. A avea o inimă deschisă înseamnă a-i aborda pe alţii ca pe nişte egali şi a căuta condiţii propice comunicării pentru ca să ajungeţi la apropiere şi comuniune.

Uşa către iubire se deschide şi se închide în măsura în care îţi des­chizi şi îţi închizi mintea şi inima.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 SĂGETĂTOR

UN JOC DE CRICKET

Regulile jocului trebuie respectate, altfel înseamnă că joci un alt joc, şi chiar dacă îl câştigi, în realitate ai obţinut altceva decât te aşteptai. Înşelându-i pe alţii în joc, de fapt te înşeli pe tine însuţi, şi la un moment dat vei ajunge să nu mai ştii care sunt adevăratele reguli şi obiective. Atunci nimeni nu va mai dori să joace cu tine, şi astfel vei reuşi să rămâi singur, adică în afara oricărui joc.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 8 FECIOARĂ

O FATĂ IA PRIMA EI LECŢIE DE DANS

Intră cu curaj în experienţele noi. Învaţă din situaţiile inedite şi ai încredere în puterea ta de a progresa, chiar dacă începutul pare dificil. Aptitudinile tale native merită să fie şlefuite, şi nu trebuie să te descurajezi dacă nu ajungi din prima încercare la performanţele dorite. Ceea ce admiri sincer la alţii, vei dobândi tu însuţi, dar este nevoie de răbdare şi consecvenţă.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top