Previziuni pentru 29 noiembrie 2016

Astăzi suntem sub influența Lunii Noi care deschide un ciclu important, primele rezultate ale lui se vor vedea pe 11 februarie 2017, odată cu eclipsa de Lună de atunci. Mai multe despre ceea ce ne sugerează acest moment puteți citi într-un articol separat dedicat acestui moment.

Apoi Soarele și Luna sunt conjuncte cu Junona, ceea ce face ca fiecare dintre noi să se confrunte cu probleme legate de relații, indiferent de natura lor. Este ca și cum avem de conștientizat anumite probleme, avem de dezvoltat anumite percepții legate de acest domeniu al vieții noastre. Odată clarificate, putem construi mai departe, putem aduce elemente noi în viața noastră.

Soarele și Luna sunt în septil cu Jupiter, ceea ce ne aduce anumite momente în care judecăm, în care simțim că este nevoie să ne clarificăm probleme din trecut. Este indicat să observăm, să ne spunem frământările, căci altfel la jumătatea lunii noiembrie, anul viitor, ne vom confrunta cu ceea ce nu am clarificat. Conștientizarea și aducerea la lumină a oricăror frici, bănuieli sau suspiciuni este vindecătoare.

Apoi Mercur este în septil cu Marte, și de aceea este important să nu ne manifestăm cu impulsivitate, aceasta poate genera evenimente de tip accidente, răniri, operații, de aceea înainte de a riposta să ne gândim de două ori. Marte guvernatorul zilei, se află în inima semnului Vărsător, are o forță de a elibera, de a riposta, de a revoluționa, extraordinară; este important ca această revoluție să fie în interior, grâul când încolțește degajă o forță extraordinară, dar nu deranjează pe nimeni, ci chiar bucură. La fel și noi, această tendință de a exploda trebuie să fie de fapt o revoluție interioară, care să genereze în exterior pace și mulțumire, care să ne echilibreze în relațiile cu ceilalți. Pare un paradox, dar de fapt este o creștere interioară care permite expansiunea în exterior.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 SĂGETĂTOR

DEPARTE, ÎN ADÂNCIMILE  PĂMÂNTULUI, NOI ELEMENTE SE FORMEAZĂ

Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 15 VĂRSĂTOR

DOUA TURTURELE STÂND PE UN GARD ŞI CÂNTÂND FERICITE

Momentele de fericire alături de cineva drag pot fi rare în viaţa unui om, dacă el uită repede că datoria sa în viată este, în primul rând, de a fi fericit şi de a-i ajuta şi pe alţii să fie fericiţi. Există cupluri care rămân unite toată viaţa, în înţelegere şi pace, fiindcă fiecare acceptă pe deplin că viaţa împreună merită să fie trăită frumos, fără orgoliu şi egoism, dăruind iubire celuilalt şi nu aşteptând de la el iubire. Cea mai frecventă cauză a nefericirii în dragoste este atunci când omul aşteaptă ceva de la celălalt şi nu primeşte. Cea mai bună cale de a fi fericit este să dăruieşti iubire fără să aştepţi ceva în schimb.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top