Previziuni pentru 3 decembrie 2016

De fiecare dată zilele saturniene – sâmbetele – ne invită la activități organizatorice, ne invită să ne structurăm gândirea sau să ne reformulăm ideile, astfel încât să mergem doar pe cărarea noastră. Începând de astăzi Soarele se apropie de Saturn, și, timp de o săptămână fiecare dintre noi va trece prin niște procese de conștientizare deosebite, câteodată mai dure câteodată mai line, ele vor aduce semnale pentru o perioadă de un an, legate de ceea ce ar trebui să punem în practică, de ceea ce ar trebui să aprofundăm, sau în ce direcții trebuie să ne completăm informațiile sau chiar activitățile. De aceea începând de astăzi este important să privim cu atenție la orice fel de semnale pe care le primim, să le notăm și să încercăm să înțelegem în profunzime la ce anume ne transmit. În această perioadă formaţi-vă un ritual, aprindeţi o lumânare şi vorbiţi cu Dumnezeu, spuneţ-I la ceea ce vă este greu să renunţaţi, dar declaraţi că sunteţi gata să o faceţi, recunoaşteţi nevoia de a controla dar declaraţi că vreţi să renunţaţi la ea. Saturn preţuieşte străduinţele tainice, chiar dacă nouă ne par minore, dar care sunt sincere. Un vechi proverb chinez spune: Un om drept care stă în casa sa şi are gânduri drepte va fi auzit chiar de la o mie de kilometri. De aceea aşa cum spune bătrânul alchimist, oricât de izolat şi singuri ne simţim, dacă ne facem treaba conştiincios ( prin treabă vorbesc despre puterea care curge prin noi) şi din tot sufletul, prieteni necunoscuţi vor veni şi ne vor găsi.

O să vorbesc toată săptămâna despre ceea ce cred eu şi mi se transmite, legat de aceste aspecte.

Marte ne vine în sprijin, aducând în atenție anumite acțiuni, care ne vor semnala posibilitățile care se vor deschide, vor fi un fel de fleșuri, de declicuri, tocmai pentru a ne da de gândit. În plus avem posibilitatea de a face mult mai rapid conexiunile, de a percepe mai repede semnalele, este important să ne oprim și să le decodificăm.

După ora 12.00 Luna este fără direcție, așa că este indicat să fim mai atenți la ceea ce spunem sau la reacțiile noastre, evitând discuțiile contradictorii. În schimb avem o putere de analiză crescută, multă intuiție și capacitate de a analiza ceea ce ne preocupă.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Sa fii responsabil înseamnă sa fii atent și conștient, să ai mintea atentă. Acționează cât mai atent cu putință. Chiar și lucrurile mărunte – mersul pe strada, prânzul, baia – nu trebuie făcute mecanic. Trebuie făcute pe deplin conștienți.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 12 SĂGETĂTOR

UN STEAG CE SE PRESCHIMBĂ ÎNTR-UN VULTUR CARE CRONCĂNE

Dacă ai un ideal, un obiectiv abstract, general, către care tinzi în viaţă, la un moment dat acesta se va concretiza. Oamenii care păstrează în suflet permanent o imagine a ceea ce vor să devină sau să atingă, sunt cei care vor ajunge şi să vadă concretizată acea imagine în viaţa lor, într-o realitate perceptibilă, clară, şi asta nu prin vreo minune inexplicabilă, ci mai ales prin propria lor activitate. Dacă nu ţi-ai stabilit nici un ideal în viaţă, atunci nu ai de ce să te miri dacă viaţa ta este doar un conglomerat de întâmplări şi realizări confuze şi aparent fără sens. Tu eşti cel care trebuie să dai sensul vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 19 SĂGETĂTOR

PELICANI, DERANJAŢI DE POLUAREA UMANĂ, IŞI MUTĂ PUII ÎNTR-UN NOU HABITAT

Atunci când condiţiile din jurul tău încep să scape de sub control, şi nu poţi face nimic pentru a le ameliora, poate fi timpul să cauţi un alt loc, unde poţi găsi condiţii mai bune. Dar asta nu înseamnă întotdeauna că trebuie să pleci, fizic, din locul unde te găseşti, ci poate însemna că trebuie să adopţi o atitudine nouă, sau să-ţi cauţi un alt domeniu de activitate. În orice caz, este necesară o schimbare care să-ţi permită, ţie şi a lor tăi, să trăieşti mai bine şi în pace.

ASPECTELE ZILEI
Marte în Vărsător în sextil cu Saturn  din Săgetător

Este un aspect foarte frumos, care ne aduce puterea de a acţiona şi înţelepciunea de a ne folosi energia în cel mai bun mod.

De fapt toată săptămâna  ne vom afla sub influenţa acestui sextil, prudenţa se va asocia cu perseverenţa, forţa cu sângele rece, asprimea şi severitatea cu rezistenţa. Vom putea susţine orice fel de acţiuni cu capacităţi executive. Greutăţile le vom suporta mai uşor, vom fi mai disciplinaţi, dorindu-ne confortul dar numai din dorinţa de securitate. Succesele vor apare numai datorită muncii încrâncenate şi răbdării. Reuşita şi realizările sunt de lungă durată, de fapt fiind mult mai interesaţi de proiectele pe termen lung. În plus vom fi mai conservatori, mai înţelepţi faţă de orice fel de relaţii sau acţiuni. Evenimentele şi întâmplările pe care le vom trăi trebuie privite cu multă seriozitate fiind lecţii de viaţă din care avem multe concluzii şi învăţăminte de tras.

Trebuie subliniat că aspectul are loc pe ora lui Saturn, imediat ce Luna iese din perioada ”fără direcţie”, preluând din plin mesajele lui Saturn, (să nu uităm că suntem şi în săptămâna lui Saturn), având o profunzime extraordinară dar mai ales o putere de a ne organiza. Este bine să folosim din plin această zi, şi să ne ocupăm în mod special pentru a analiza şi a acţiona în sensul deciziilor pe termen lung.

Marte este cel care va pune în aplicare instantaneu orice decizie, răspunsurile vor veni cu rapiditate, trebuie doar să fim atenţi, prin întâlniri, mesaje subtile sau lucruri evidente, în acest fel putând să înţelegem dacă decizia a fost corectă, având posibilitatea să o schimbăm până vom ajunge la cea care ne este necesară.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top