Previziuni pentru 27 ianuarie 2017

Suntem în ultima zi lunară, energia noastră fizică se află le cote minime, și este nevoie să fim extrem de atenți la felul în care o consumăm, sau o direcționăm. Venus, guvernatoarea zilei, este în cuadratură cu Saturn, un aspect consumator de energie care generează puternice tensiuni interioare. Cumva ne este testată bunăvoința, suntem provocați să fim răbdători și înțelegători, prin aceasta producându-se un proces de creștere spirituală și maturizare. Mai este indicat să daţi o mare atenţie coincidenţelor şi celor mai mici semne pe care le primiţi, ele sunt foarte importante chiar dacă pe moment nu le vedeţi utilitatea. De aceea este cel mai bine să le notăm, semnificaţiile reale vor apare abia târziu. Acest aspect are şi o mare încărcătură emoţională, fiecare dintre noi resimţind o nemulţumire acumulată şi o dorinţă de schimbare sau de concretizare, de stabilitate, de siguranţă.

Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum un an.

Soarele se află în septil cu Marte care este poziționat pe grad anaretic, acest aspect generează și el evenimente karmice, un fel de situații necesare de a fi trăite pentru a ne descătușa anumite energii, dar, ele poate aduce rupturi sau evenimente greu de controlat, în cazul în care ne încăpățânăm și insistăm în situații în anumite idei, acțiuni sau relații.

După-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie. Este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fericirea este o umbra a armoniei; ea urmează pretutindeni armonia. Este imposibil să fii fericit altfel. Dacă nu te afli în armonie, oricâte eforturi ai face nu vei obţine decât o frustrare din ce în ce mai mare şi o suferinţă din ce în ce mai profundă. Aşa cum umbra urmează pretutindeni trupul, la fel, fericirea urmează pretutindeni starea de totalitate armonioasa.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 VĂRSĂTOR

FIGURI DE CEARĂ, FRUMOS ÎNVEŞMÎNTATE, ÎNTR-O EXPOZIŢIE

Imaginea lucrurilor care au fost poate fi conservată în forme sau poate fi descrisă în cuvinte, dar cea mai rezistentă formă de păstrare a amintirilor şi învăţăturilor de valoare este în sufletul oamenilor. Curajul şi dăruirea marilor eroi din istorie sunt redate mai fidel în sufletele eroilor de azi, decât în orice statui şi ilustraţii. Cea mai frumoasă amintire pe care o poţi păstra despre cineva este să pui în valoare idealurile lui cele mai înalte, şi să le duci mai departe, şi mai sus.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 24PEȘTI

O INSULĂ NELOCUITĂ

Pare greu de crezut că în secolul al XXI-lea ar mai exista pe Pământ teritorii virgine, nelocuite şi nepătrunse de om. Şi totuşi mai există. În mod similar, mulţi oameni au falsa impresie că deja ştiinţa şi tehnologia au acoperit cam toată aria cunoaşterii, şi că nu mai există prea multe lucruri noi de descoperit. Şi totuşi mai există. Fiecare zi din viaţa noastră este o nouă aventură necunoscută, în lumea celui care suntem noi înşine. Însăşi viaţa noastră este o continuă explorare, o şcoală, iar cei care cred că nu mai au nimic nou de descoperit, aceia nu mai au nici nimic nou de oferit. Şi nu e de mirare că, atunci, viaţa îi părăseşte…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top