Previziuni pentru 28 ianuarie 2017

Astăzi este Luna Nouă din semnul Vărsătorului despre a cărei influență puteți citi într-un articol separat. Ea indică schimbări importante care se vor genera în următoarea perioadă, dar, este un moment în fiecare dintre noi poate să-și organizeze mult mai bine planurile, să-și construiască structura proiectelor, să se concentreze pe ceea ce are de inițiat, crescut sau dezvoltat. Semnul Vărsătorului ne vorbește despre rațiune, despre gândire profundă și holistică, despre viitor.

Tot astăzi Marte trece în semnul de domiciliu al Berbecului, aducând o energie intensă, care poate amplifica tensiunile, poate declanșa evenimente care scapă de sub control.

De aceea ziua se poate fi considerată destul de tensionată, pentru că ne obligă să fim lucizi, să aducem ordine în viaţa noastră, să ne adaptăm situaţiilor, dar mai ales să încercărm să vedem dincolo de aparenţe.În general este bine să ne ocupăm intens de proiectele la care suntem implicaţi evitând să generăm noi activităţi sau acţiuni, sau să ne facem planuri. În plus ziua este neaşteptată, poate genera multe schimbări neaşteptate, energii furioase, dar în care, dacă nu ne implicăm, se vor stinge de la sine. Apoi poate că suntem mai preocupaţi decât deobicei de defectele noastre, simţindu-ne complexaţi, de fapt sunt doar frustrări acumulate, iar sursa lor este extrem de profundă. Ar trebui să fim prietenoşi şi înţelegători, deschişi către toate propunerile care ni se fac, dar mai ales receptivi la frumos, la tot ce este nou sau nonconformist. Vor fi apreciate în mod special originalitatea şi ineditul, dar şi arta. Este cea mai indicată zi pentru a ne reface, sau a ne ocupa de relaţiile sentimentale sau cele familiale.

Aflaţi că nu există greşeli, nu există căderi, doar alegeri! Este în acord cu conştiinţa divina, care orchestreaza Fluxul Divin al experienţei şi evolutiei umane; Sa nu aveţi sentimente de vinovăţie, de culpabilitate sau de a va îndoi de voi-înşivă; Să nu fiţi afectaţi de critica altora!

Să nu doriţi să dovediţi că aveţi dreptate şi că alţii greşesc; Aflaţi că toate punctele de vedere sunt adevarate, în mod egal şi inseparabile de voinţa liberă. Alegeţi şi fortificaţi hotarele personale, bazaţi pe alegere, nu pe frica; Nu pledaţi pentru, şi nu vă angajaţi în lupte puternice!

Astăzi se sărbătoreşte Ifrim Siriul, poetul lui Dunmnezeu, una dintre cele mai frumoase rugăciuni ale lui este aceasta: „Doamne şi Stăpânul vieţii mele,
duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie. Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, dăruieşte-l mie, robului Tău. Aşa Doamne, Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşalele mele şi să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin”.

Este o rugăciune care se poate spune de 2 ori pe zi, după fiecare cerere se face o metanie – se cere duhul curăţeniei, gândul smerit, al răbdării, al dragostei, eliberarea de trândăvie, de griji, de iubirea de stăpânire şi cel mai important pentru această perioadă de vorbirea în deşert,  iar la sfârşitul ei se fac 12 închinăciuni în care se spune: „Dumnezeule, curăţeşte-mă pe mine păcătosul!”. Încercaţi să o faceţi, aduce multă pace şi linişte sufletească necesare în această perioadă şi zi zbuciumată.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

„O, Adevăr, care Dumnezeu eşti, fă să fiu una cu tine într-o dragoste veşnică. În Tine sălăşluieşte tot ceea ce doresc, tot ceea ce vreau. Toţi învăţaţii să tacă, toată făptura să amuţească în faţa Ta, grăieşte-mi numai Tu.“ Arsenie Boca

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 VĂRSĂTOR

SE VEDE UN STEAG TRANSFORMÂNDU-SE ÎNTR-UN VULTUR

Atunci când ai o cauză pentru care trăieşti sau acţionezi, ai mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiezi de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce faci în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 25 SĂGETĂTOR

UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN

Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top