Previziuni pentru 4 februarie 2017

Astăzi suntem sub influența Primului Pătrar și suntem în ziua guvernată de Saturn. este o zi tensionată și cu o mare încărcătură emoțională. Atunci când tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde şi arată ceea ce nu se vede în mod normal. Este o încercare din care avem prilejul să descoperim unde avem de lucrat cu noi înşine, ce arii din viaţa au rămas neîngrijite şi tind să se năruiască, dar momentul este trecător daca nu ne pierdem, dacă avem răbdare şi începem să luăm măsurile necesare.

În acelaşi timp există tendinţa de a despica firul în patru, de fărâmiţa activităţile pe frânturi, de a ne schimba alimentaţia şi dieta, dar şi de a acorda o mai mare importanţă planului material. Pragmatismul sau neînţelegerile materiale pot cauza discuţii sau chiar controverse, iar tendinţa societăţii este de constrângere  şi limitare.

Acestea toate ne creează blocaje, tensiuni şi emoţii sau temeri care de numeroase ori se dovedesc inutile. Trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Întotdeauna în viaţă vine momentul adevărului, dacă nu poţi privi un om în ochi înseamnă că ai ceva de ascuns, şi numai tu poţi îndrepta acest lucru ca să poţi fi pe deplin împăcat. Simultan cu constrângerile, Saturn oferă şi soluţiile ieşirii din impas.

Vom fi tentaţi să nu avem încredere în propriile puteri, să ne temem de viitor, toate acestea sunt inhibiţii datorate trecutului, este bine să ne conştientizăm greşelile, să le corectăm, dar să mergem mai departe cu toată credinţa în propriile idealuri.

Este important să analizăm evenimentele de acestei zile, ele sunt de natură să ne aducă acele mesaje prin care să ne modelăm personalitatea şi să conştientizăm greşelile comportamentale pe care le facem. Studiul detaliilor şi minuţiozitatea putem să le orientăm pentru a ne analiza sufletul şi dorinţele ascunse în noi.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu asculta niciodată de oamenii care au prostul obicei de a fi întotdeauna negativi şi pesimişti… fiindcă ei îţi răpesc cele mai frumoase dorinţe şi speranţe pe care le porţi în suflet!
Gândeşte-te mereu la puterea cuvintelor, căci tot ceea ce auzi sau citeşti te influenţează în ceea ce faci!
Prin urmare , FII MEREU… OPTIMIST!
Si, mai ales, fii pur şi simplu „SURD“ când cineva îţi spune ca nu-ţi poţi realiza visurile!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 VĂRSĂTOR

UN MARE OM DE AFACERI LA BIROUL SĂU

Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 25 SĂGETĂTOR

UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN

Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top