Previziuni pentru 6 februarie 2017

Astăzi Luna se află în trigon cu Soarele, un aspect armonios care ar trebui să ne determine să ne găsim un fel de înțelepciune, de profunzime, în acțiuni. În același timp ea se află și în trigon cu Jupiter retrograd, în acest fel formând o Piramidă de aer, destul de instabilă, atât ca și consistență cât și ca influență. Spun acest lucru deoarece Jupiter trece de astăzi oficial la mișcarea retrogradă, în care va sta până pe 9 iunie, și de aceea acest trigon cu Luna este apăsător și scade mult din beneficitatea lui, căci ne determină să fim înțelegători și să ne folosim bunăvoința pentru a primi în schimb sprijin și pentru a ne dezvolta. Pe de altă parte Jupiter a fost pe toată perioada de staționare(începând din 31 ianuarie) în opoziție cu Uranus, opoziție care încă este foarte activă și se va reface exact pe 3 martie și va fi activă încă 5 zile după această dată, cel puțin. Această opoziție, ne determină să dorim să ne confruntăm acolo unde ne simțim constrânși, acolo simțim că ne este pereclitată libertatea, sau unde ne sunt atinse drepturile fundamentale sau esențiale, din punctul fiecăruia de vedere. Cumva această tensiune are ca scop descoperirea cauzelor care provoacă fiecăruia dintre noi această stare, cauze în primul rând personale și abia apoi exterioare. Acest proces dacă se derulează corect, în sensul înțelegerii că nici un fel de problemă nu apare dacă noi nu îi permitem, va aduce foarte multe beneficii, în primul rând prin înțelegere – evoluția, apoi vindecarea unor răni și nu în ultimul rând va determina înțelegerea aspirațiilor personale.

Tot astăzi Mercur este în sextil cu Lilith, un aspect de scurtă durată, care ne va aduce în cursul zilei de astăzi foarte multe complexe de vinovăție, ele sunt generate de exprimarea greșită a unor idei, de manifestarea unor gesturi sau situații ofensatoare; problema este că exprimarea lor se face involuntar, spontan, fără a semăna cu o răbufnire, în realitate fiind doar o sinceritate împinsă la extrem. Lilith este în grad anaretic până pe 14 februarie când va trece în semnul Săgetătorului, de aceea în această perioadă toate aspectele pe care le face sunt extrem de intense, ca și trăire iar percepțiile noastre și senzațiile sunt extrem de amplificate. Această situație ne mărește exponențial vulnerabilitatea, ne face să reacționăm spontan, să ripostăm foarte des, să

Pare că nimic bun nu ne aşteaptă astăzi, dar putem fi atenţi, studia tot ce se întâmplă în jurul nostru şi învăţa să aşteptăm momente mai favorabile acţiunilor. În această perioadă sunt sancţionate toate lucrurile forţate, iar inconjuncţiile  dintre Jupiter și Chiron – foarte actuală și cea dintre Saturn și Vesta, ne ajută să înţelegem în profunzime cum, de ce şi în ce mod am greşit. În loc să ne răzvrătim ar trebui să acceptăm că multe întâmplări din viaţa noastră au sensuri mult mai subtile, pe care nu le putem percepe din lipsă de cunoaştere şi încredere.

Daca ne ţinem prea strâns de trecut, nu ne putem bucura de acea schimbare. Să ştiţi doar că orice uşi care se închid acum şi orice sisteme de susţinere care sunt îndepărtate acum vor fi înlocuite de ceva mult mai bun şi în aliniere mai bună cu cine suntem acum.

Este o zi în care avem tendinţa de a ne face auziţi cu orice preţ, de a ne remarca prin idei sau fapte, de a ne da importanţă. Aparent vom reuşi dar ceea ce afectează acest comportament este extrem de valoros, iar pierderile pe termen lung pot fi inestimabile. Aşa că să ne gândim de două ori înainte de a obţine satisfacţii uşoare.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Înlăuntrul fiecăruia dintre noi există un înger şi un diavol, iar glasurile lor sunt foarte asemănătoare. Confruntat cu o dificultate, diavolul alimentează această conversaţie solitară, încercând să ne arate cât de vulnerabili suntem. Îngerul ne face să reflectăm asupra atitudinilor noastre şi uneori are nevoie de prezenţa altcuiva pentru a se manifesta.

Această manifestare ţine cumpăna între singurătate şi dependenţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 VĂRSĂTOR

UN OM ESTE DEMASCAT LA UN CARNAVAL

Într-o lume unde toţi poartă măşti, se folosesc de formalisme şi convenţii care ascund adevăratele lor intenţii şi sentimente, fii conştient că oricând poţi să fii demascat. Iar ceea ce se ascunde în spatele măştii poate fi adus în faţa lumii, şi atunci nimic din ce ascunzi nu poate rămâne necunoscut celorlalţi. Dacă ai lucruri de ascuns, este pentru că ţie însuţi ti-e jenă cu ele, dar poţi trăi astfel încât să nu ai nimic de ascuns, sincer şi deschis, şi vei descoperi bucuria faptului că oamenii au încredere în tine în aceeaşi măsură în care ai şi tu încredere în ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 15 GEMENI

DOI COPII OLANDEZI DISCUTÂND

Comunicarea de la suflet la suflet nu are nevoie neapărat de un limbaj sofisticat sau de concepţii complicate. A vorbi simplu, din inimă, este cea mai eficientă cale pentru a transmite celorlalţi idei utile. Fiecare va recepţiona ceea ce crede că îi este de folos, şi nimeni nu are nevoie să impună altcuiva punctul său de vedere.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top