Previziuni pentru 8 februarie 2017

Mercur guvernatorul zilei se află în exaltare în semnul Vărsătorului și are o viteză de mișcare extraordinară. De aceea se poate spune că avem o capacitate deosebită de a recepționa și prelucra informațiile. Mercur este în cuadratură cu Ceres din semnul Taurului, și ea într-o poziție puternică, acest aspect ne vorbește despre ajustările în gândire pe care ar trebui să le facem din punct de vedere concret, legat de valorile noastre, de beneficiile muncii noastre. Este momentul să înțelegem ce anume nu funcționează corect, ce anume ne blochează în a ne realiza proiectele importante. De aceea este o zi în care am putea face o analiză în urma căreia să adoptăm un alt stil de muncă și de abordare a problemelor materiale. Blocajele care apar în acest sens pot fi semnale importante de care ar trebui să ținem cont și să le analizăm.

Luna este în continuare în propriul domiciliu și ne aduce o sensibilitate ridicată, avem intuiție iar simțurile noastre sunt chiar exacerbate. Luna este în cuadratură cu Uranus și Jupiter, mediază cumva opoziția celor două, apoi este ea în opoziție cu Pluton și în trigon cu Neptun și Chiron.

Toate aceste aspecte aduc în interiorul nostru stări și sentimente contradictorii, toate probabil din cauza unor situații nelămurite, confuze, lipsite de logică sau de răspuns. La finalul zilei Luna este în conjuncție cu Vesta, un aspect care deschide un ciclu lunar legat de ceea ce sufletul nostru are nevoie, de ce hrană constantă are nevoie, pentru a se simți împlinit. Este important să vă notați ce simțiți, ce anume vă lipsește, ce anume aveți.

Astăzi este și Tripura Sundari (”cea care este frumoasă în toate cele trei Lumi”), în tradiția hindusă, unul dintre fazele Lunii și momentele cele mai armonioase, în sensul că sufletul ne poate îndemna să acționăm pentru a restabili armonia, iubirea, pacea sufletească. Această fază este una cu totul specială şi este considerată faza cea mai benefică a Lunii. Ea se suprapune cu ziua a 12-a, pentru că se manifestă, ca influenţă energetică, aproximativ cu 48 de ore înainte de Luna Plină. Este o zi caracterizată de energiile frumuseţii, armoniei, succesului, iubirii. În această zi se încep acţiuni şi au loc întâlniri importante, se iau decizii majore, se dau examene. Este o zi foarte frumoasă şi benefică pentru a face dragoste.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

De multe ori se vor întâmpla lucruri în care avem impresia că suntem implicaţi personal, dar de fapt ele doar ne dau prilejul să observăm şi să tragem învăţăminte din ele. Dacă ştim să ne detaşăm de o situaţie, putem vedea în ea lucruri extraordinare, adevărate minuni. Chiar şi întâmplările pe care le trăim ne pot dezvălui mai multe dacă reuşim să le priveşti dintr-un punct de vedere detaşat. Oricum ele sunt de natură de a ne face să înţelegem forţa pe care o avem şi capacitatea de a rezolva problemele. În urma lor vom deveni mai conştienţi şi responsabili, mai puternici.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 VĂRSĂTOR

MARE PORUMBEL ALB PURTÂND UN MESAJ

Oriunde te-ai afla, eşti purtătorul unui mesaj către lume şi către oameni. Acest mesaj este înscris în sufletul tău, în fiinţa ta, şi cu fiecare zi îl poţi face mai luminos, mai plin de adevăr, mai valoros pentru ceilalţi. Este mesajul permanent al prezenţei tale, al faptelor tale, al gesturilor şi cuvintelor tale de fiecare clipă, al     gândurilor şi emoţiilor tale. Pe scurt, este mesajul întregii tale fiinţe, prin care Viaţa se exprimă în mod unic. Oare ce vrei să comunici celorlalţi prin mesajul tău?

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 2 VĂRSĂTOR

O FURTUNĂ NEAŞTEPTATĂ

În momentele când lucrurile par să scape de sub control şi te simţi ameninţat din multe direcţii, consideră că ai de trecut un examen în care trebuie să dai dovadă de calm şi atenţie. Astfel vei putea să vezi limpede soluţiile, fie recunoscând unde ai greşit şi astfel te-ai expus la riscul furtunii, iar acum îţi plăteşti greşeala sau trebuie s-o repari, fie ca să găseşti soluţii pentru a te pune la adăpost, pentru a-i ajuta pe alţii sa-şi găsească pacea, sau pentru a preveni pe viitor astfel de situaţii. Nu uita că, după orice furtună, vine şi vremea bună!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top