Previziuni pentru 7 aprilie 2017

Ziua de astăzi se află sub semnul opoziției anuale dintre Soare și Jupiter retrograd, acest aspect formează un Careu în T cu Pluton, aducând un fel de transformare forțată dar și un fel de dreptate impusă din exterior, care nu este constructivă neapărat, dar cu siguranță are rolul de a amplifica conflicte importante, sau de a le alimenta. Este important să nu reacționăm impulsiv și să lăsăm să treacă un timp pentru a putea înțelege corect situațiile. Acest aspect este tensionat căci ne determină să ne confruntăm cu ideile noastre și acțiunile generate de acestea mai ales în zona relațională. Venus retrogradă este și ea într-un aspect în formare de cuadratură cu Saturn, retrograd și el. Aceste două aspecte combinate, ne conduc la înțelegerea unor atitudini exagerate care au generat anumite consecințe cu care suntem oarecum forțați să ne confruntăm, pentru a nu mai repeta aceste exagerări. Atitudinea sau gesturile agresive sunt de fapt reacţii ale emotivităţii pe care sufletul caută să o înăbuşe. De aceea poate ar fi indicat să descoperim, să scoatem la lumină din cotloanele sufletului ce anume ne împiedică să ne respectăm, să evoluăm. Pasivitatea şi lipsa de decizie sunt frecvente în această zi, imaginaţia este dezordonată, apar multe insatisfacţii, dar şi tensiuni emoţionale. În general conjuncturile care par favorabile se destramă, apar fel de fel de împrejurări care ne complică viaţa, iar călătoriile nu sunt recomandate. Este posibil să simţim nevoia de a risca, de a ne avânta, totul este să nu acţionăm în grabă sau în pripă şi să acordăm o atenţie deosebită presentimentelor. În general activitatea intelectuală decurge cu dificultate (Mercur este staționar retrograd), deci poate este mai bine să fie amânată începerea tranzacţiilor sau a întâlnirilor, ocupându-ne mai mult de problemele cotidiene sau cele casnice, de înţelegerea propriului suflet, de trăirea unor bucurii simple.

Peste toate aceste aspecte Marte formează septil cu Venus, deci este important să fim atenți la micile discontinuități din relațiile noastre, dar mai ales să nu lăsăm răul, suspiciunea, ne-ncrederea să se infiltreze. Mercur este și el în septil cu Neptun, un motiv în plus pentru a fi destul de rezervați în luarea deciziilor deoarece există sincope, goluri sau inadvertențe în gândire datorate lipsei de cunoaștere sau datorate informațiilor greșite care acum se erodează.

Putem în schimb să începem activităţi care reprezintă idealurile noastre, cu condiţia să nu fim agitaţi şi să folosim raţional această zi.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

În următoarele treizeci de zile vă propun, dacă doriţi, să descoperiţi modalităţi de a găsi simplitatea în orice vi se întâmplă. Pe o perioada de treizeci de zile, descoperiţi căi de a deveni simpli şi veţi înţelege că toate experienţele de viaţă pe care le-aţi avut până acum se reduc doar la câteva lucruri. În următoarele treizeci de zile vă propun să faceţi o cercetare similara, pentru a descoperi drumul care oferă cea mai mică rezistenţă, în orice lucru. Aceasta vă va ajuta să dezvoltaţi un fel de a fi simplu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 BERBEC

UN HAMAC GOL

Când simţi că ai nevoie de odihnă, nu ezita să te relaxezi. Ia-ţi o mică vacanţă, fie şi de o singură zi sau de câteva ore, de la treburile obişnuite, şi mergi într-un loc nou, sau încearcă o ocupaţie nouă, sau pur şi simplu destinde-te fără să faci ceva anume. Când cauţi o soluţie şi eşti obosit, un moment de relaxare, de detaşare cât mai deplină faţă de problema cercetată te poate ajuta să găseşti mult mai repede şi mai inspirat soluţia căutată.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 28 PEȘTI

O GRĂDINĂ FERTILĂ SUB LUNĂ PLINĂ

Eşti într-o lume care abundă în posibilităţi, şi aceasta constituie o împlinire a existenţei tale, dar depinde numai de tine să vezi aceasta bogăţie aflată la îndemâna ta şi să te bucuri de ea, să o pui în valoare, să o faci să aducă fericire tuturor. Atunci când simţi că ai ajuns la o culme a succesului, când roadele muncii şi vieţii tale par să fie abundente, nu uita că ele sunt – mai ales – ceea ce urmează să faci din ele! Oricât de bogat ar fi un om în aparenţă, bogăţia lui nu are valoare decât în măsura în care el ajunge să o folosească pentru a-i ajuta pe cei din jurul său.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top