Previziuni pentru 15 septembrie 2017

ZIUA LUI VENUS

Aspectele astrologice de astăzi sunt mai blânde, este ca un răgaz să ne tragem sufletul, pe care îl avem cam tot week-endul. Luna este în scădere, așa că este numai bine pentru a folosi acest răgaz pentru a reflecta, pentru a ne gândi și a ne face planuri noi legate de ciclurile care se vor deschide în curând. Azi, ziua fiind guvernată de Venus este mult mai blândă, în plus Venus formează un frumos sextil descrescător cu Jupiter, deci ne putem bucura de prieteni, de toamna frumoasă de afară, relaxa, pentru ca sâmbătă și duminică să avem sufletul liniștit și a ne face noi planuri.

Luna se află în propriul domiciliu, semnul Racului, de aceea se poate spune că avem o bună intuiție, și trebuie să ne lăsăm să simțim, să ascultăm ce ne spune sufletul, dar pentru asta avem nevoie de pace și liniște, ziua aceasta putând să ne ofere toate acestea. Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm sufletului nostru, în care ar trebui să ne ocupăm de noi, să dăm importanţă simţurilor noastre. Este bine să ne dedicăm măcar câteva ore pentru a ne analiza viaţa şi evenimentele din ultima perioadă. Ne putem construi diferite planuri, putem finaliza lucrurile începute. Este important ca toate gândurile noastre să fie luminoase, să ne dorim atât nouă cât şi altora numai lucruri bune şi frumoase. Este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vine în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

În plan personal este important să înţelegem că viaţa are multe aspecte, şi dacă ne concentrăm pe un singur aspect al ei, neglijându-le pe celelalte, apare un dezechilibru care trebuie evitat. Dacă vrem o viaţă armonioasă şi fericită, trebuie să menţinem permanent un echilibru între latura fizică, cea psihică şi cea spirituală. Dacă obiectivele sunt numai de ordin material, ne condamnăm să nu ne putem bucura în viaţă de acele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. De cel mai mare ajutor, în aceste vremuri tulburi este să avem un ideal pe care-l ă-l urmăm, acţionând constant şi permanent pentru atingerea lui.

Practic putem să avem parte de dezvăluiri spectaculoase, legate de propria noastră viaţă sau de propriile resurse, putem descoperi că avem alături oameni importanţi, sau mai bine spus, că avem susţinere şi evident multe şanse în rezolvarea problemelor.

În plus, nu are rost să fim obsedaţi de propriile greşeli. Sentimentul de vinovăţie este productiv, numai când ne ajută să învăţăm din greşeli şi să acţionăm cu mai multă prudenţă în viitor, iar astăzi este o zi în care putem conştietiza toate acestea dar le putem şi aplica.

Există momente când nu putem repara nimic, deci este firesc să acceptăm lucrurile aşa cum sunt, nu să ne consumăm sau să ne culpabilizăm pe noi sau pe cei din jur. Toţi facem greşeli, este important să reuşim să le privim detaşaţi, chiar să ne amuzăm pe seama lor, oricum dându-le uitării.

În schimb, putem trăi Bucuria – pe care o vom gasi in diferite forme in viata noastra de zi cu zi, in evenimente, in intilniri, in a citi o carte sau a viziona un film, in a realiza un lucru sau o viziune proprie – ne asalteaza dupa ce am fost, deja, bucurosi… Dupa ce ne-am gândit la bucurie, dupa ce am avut gânduri de bucurie, dupa ce ne-am bucurat, deja… Si, cu cât ne-am bucurat mai mult, cu atât atragem la noi mai multa bcuurie, cu atât atragem evenimente care iau forma bucuriei. Aceasta se intâmpla pentru a intelege ca orice stare a vietii este … in interiorul nostru. Este energia noastra, pe care o reflecta- apoi – evenimentele.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

O doamnă ieşise împreună cu fiul său având doar bani pentru a merge la cinema. Băiatul era bucuros şi la fiecare minut o întreba pe mama lui cât mai aveau până acolo. Când se opriră la un semafor, doamna a văzut un cerşetor aşezat pe trotuar. “Dă-i lui toţi banii pe care îi ai,” auzi o voce. Femeia nu era de acord cu vocea. Îi promisese fiului ei că-l duce la cinema. “Dă-i pe toţi” insistă vocea. “Îi pot da jumătate, ca să intre la cinema numai fiul meu iar eu să-l aştept afară,” spuse ea. Dar vocea nu voia să audă. “Dă-i pe toţi!” Nu mai avea timp să-i explice băiatului, se opri şi-i dădu cerşetorului toţi banii pe care îi avea. “Dumnezeu există şi mi-ai dovedit-o,”spuse el. “Azi e ziua mea de naştere, eram trist şi mi-era ruşine să cer. Aşa că am hotărât să nu cer, spunându-mi că dacă Dumnezeu există, îmi va face un cadou.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 FECIOARĂ

UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI

Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 25 LEU

O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT

Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top