Previziuni conjuncţia superioară Soare Venus din 28 martie 2013

Pe 28 martie la ora 19.04, are loc conjuncţia superioară dintre Venus şi Soare, un aspect asemănător cu momentul de Lună Plină, adică ajung la apogeu evenimente, situaţii, conjuncturii, deschise la data de 6 iunie 2012. De fapt este momentul de a face o retrospectivă a acestei perioade, în care ar trebui să analizăm toate evenimentele din viaţa noastră legate de problemele materiale, de felul în care ne-am pus în valoare şi am dezvoltat calităţi necesare pentru a ne afirma, de modul în care ne-am schimbat mentalitatea în relaţia sentimentală. Dacă în iunie 2012 Venus se afla în semnul Gemenilor, la conjuncţia superioară, cu Venus şi Soarele în semnul Berbecului, Venus fiind în exil iar Soarele în exaltare, ni se sugerează că acum este obligatoriu să acţionăm pentru a schimba lucruri importante în viaţa noastră, altfel ele vor avea loc, doar că venind din exterior, prin voinţa altora, ceea ce va declanşa evenimente pe care le considerăm neaşteptate, de fapt ele fiind previzibile. Uranus poziţionat lângă Soare şi Venus, aduce o tentă de agresivitate, de explozie, de irumpere, greu de oprit sau controlat dacă nu suntem pregătiţi sau ne-am opus schimbărilor. Cumva, acum este un moment important, este o zi în care ar trebui să punem pixul sau creionul pe hârtie pentru a analiza exact toate activităţile care ne reprezintă, pentru a observa schimbările ce se impun pentru optimizarea lor sau eliminarea deficienţelor.
Ascendentul momentului este în semnul Balanţei, guvernat chiar de Venus, şi aflat chiar pe gradul guvernat de Venus, ne vorbeşte de echilibru, de raţiune, de analiză riguroasă, de erori ce trebui reparate prin conştientizarea lor în primul şi în primul rând. El ne spune că ceea ce face parte din destinul nostru să se întâmple, în sensul necesităţii realizării oricăror lucruri, se va întâmpla, oricât de mult amânăm sau refuzăm momentul. Viaţa ne va trasa acelaşi drum până când vom accepta să facem ceea ce ne este necesar pentru evoluţia noastră spirituală.
Conjuncţia poziţionată în casa a VI a, ne indică că ar trebui să ne ocupăm de detalii, de amănunte, să ne orientăm atenţia spre tot ce ne reprezintă, constant, permanent, zilnic, mai ales dacă este vorba despre pasiuni, despre hobbyuri, despre vise şi idealuri înalte, oricât de îndepărtată ne pare acum perspectiva de a reuşi. Va fi recompensată consecvenţa, detaşarea, originalitatea şi independenţa de a fi noi înşine. Este important să ne depăşim limitările şi autoblocajele, să acţionăm cu credinţă şi moralitate, depăşind convenţiile sociale, minciuna, necinstea şi tot ceea ce pare fals, dar de succes, în jurul nostru.
Începând de astăzi până în 11 ianuarie 2014, vom intra într-o perioadă de reacţiune, ca urmare a deciziilor şi acţiunilor noastre, efectele nu se vor lăsa aşteptate, iar cauzele efectelor vor fi mai mult decât evidente. Dacă nu putem schimba ceva, măcar putem îndrepta, putem înţelege ce anume a declanşat acţiunile noastre strâmbe.
Autosabotajul se întâmplă atunci când luăm hotărâri care nu sunt în cel mai înalt interes al nostru. Aceste alegeri pot fi extreme, aşa cum se întâmplă când cineva alege ceva care determină ca viaţa să îi scape de sub control. O altă formă de sabotaj apare atunci când cineva se concentrează pe materializarea unei aspiraţii şi apoi renunţă la acest efort din îndoială, teama, grija sau lipsa de credinţă. Toate formele de autosabotaj sunt motivate intern şi au efect asupra realităţii noastre exterioare.
De fiecare dată când ne îndoim de abilităţile noastre, de darurile şi talentele noastre sau de scopul nostru, ne sabotăm eforturile. De fiecare dată când ne e teamă sau nu credem în puterea gândurilor noastre şi în dorinţa Universului de a lucra cu noi, ne sabotăm eforturile. Pe măsură ce înaintăm către Schimbare, abilitatea de a crea ceea ce dorim este amplificată şi, în egală măsură, şi capacitatea noastră de a distruge.
Până când nu vom fi pe deplin conştienţi de puterea pe care o deţinem asupra realităţii, ne vom sabota propriile eforturi cu diferite ocazii, pentru că s-ar putea să nu avem încredere că putem cu adevărat avea tot ceea ce ne doreşte inima. Aceasta este moştenirea noastră spirituală şi ceea ce am venit aici să facem: să învăţăm să fim puternici în lumea materială. Este un proces atât de uşor, încât pare complicat – şi, totuşi, toţi avem această capacitate!
Acum este timpul în care energiile se schimbă cu o rată exponenţială şi vor fi intervale din ce în ce mai scurte între ceea ce cerem şi ceea ce ne este pus la dispoziţie. Fiecare gând pe care îl avem este important şi felul în care ne sabotăm eforturile va deveni foarte clar : dacă nu primim ceea ce am cerut, este bine să fim atenţi la modul în care am cerut şi la tipul de energii din jurul cererii noastre. Orice sabotaj poate fi respins o dată ce suntem conştienţi că se întâmplă. Mai presus de orice, este potrivit să fim blânzi cu noi înşine, pentru că sunt timpuri grele, în care ni se dau multe, dar şi ni se cer multe! De aceea să progresăm cu învăţătură şi să nu ne pierdem timpul sau energia cu învinovăţiri sau regrete! Este momentul în care se ridica vălul, lumea materială şi spirituală se întrepătrund şi dorinţele inimii ne sunt îndeplinite – dar oare câţi ştiu care este dorinţa inimii, la modul real?! Să cerem cu încredere şi siguranţă şi vom primi!
 
Iată ce am simţi nevoia să citez:
Eram încântat de mine
Pentru că dădeam tot ce aveam:
Inima, credinţa, munca.
 „Şi cine eşti tu, ai spus, să crezi că ai atât de multe de oferit?
Se pare ca ai uitat de unde sunt toate
Si de unde vii.” (RUMI) ….
Eu sunt una cu inima MAMEI
Eu sunt una cu inima IUBIRII
Eu sunt una cu inima TATALUI
Eu sunt una cu DUMNEZEU (Erik Berglund).

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top