Previziuni pentru fiecare zodie legate de conjuncţia Jupiter Soare din semnul Gemenilor

Această conjuncţie are loc în 19 iunie la ora 19.10, şi practic vine după o perioadă de aproape un an, mai exact din 11 iunie 2012, de când Jupiter a stat în acest semn, considerat de exil. În această perioadă trăirile noastre au fost cumva extreme, practic fiind-un suprasolicitate răbdarea şi consecvenţa, în condiţii dificil de înţeles sau exprimat. De aceea această conjuncţie vine să sintetizeze cumva tot ce s-a întâmplat în acest interval de timp, permiţând deschiderea unui ciclu de 12 ani, în care trebuie să înţelegem şi să punem în practică tot ceea ce acum am experimentat.
Această conjuncţie pune punctul pe ”i” mai ales în experienţele noastre relaţionale, adică ne face să înţelegem valoarea comunicării şi a respectării principiilor de viaţă ale celuilalt, indiferent cine este – persoana iubită, colaborator, asociat, partener – şi să descoperim multe inadvertenţe sau minciuni, falsuri sau prefăcătorii care s-au derulat în jurul nostru. În urma acumulărilor aduse de tranzitul lui Jupiter în semnul Gemenilor ne orientăm atenţia asupra anumitor sectoare de viaţă în care ne-am descoperit vocaţia dar şi virtuozitatea, ceea ce ne determină să ne implicăm foarte multe în aceste zone.
Apoi această conjuncţie va forma, în urma experienţelor acumulate, minţi iuţi şi corpuri agile, suflete pregătite oricând să răspundă la datorie, inimi pline de energie, gata să înfrunte orice.
Dacă am reuşit să ne ordonăm viaţa şi să ne selecţionăm relaţiile, acest aspect aduce o creştere spectaculoasă, popularitate şi prietenii de excepţie. Cei care au jucat cumva dual, fără a se gândi la consecinţe se pot confrunta cu trădări pe măsură sau sancţiuni extrem de importante. La nivel general, conjuncţia care se resimte de o săptămână poate aduce trucuri, şmecherii sau un fel de balet, care va face să nu se cunoască consecinţele sau să nu se înţeleagă scopurile acestor mişcări o perioadă foarte importantă. La nivel meteo această conjuncţie a determinat căderile masive de ploi şi vremea rece din ultima perioadă.
Pe scurt acest aspect amplifică orice fel de activitate şi consecinţele sale, are natură profund spirituală, dar aduce şi neglijenţă, nepăsare sau lipsă de precauţie.
 
Berbecii sunt cei mai impulsivi, mai lipsiţi de precauţie şi entuziaşti în acelaşi timp, ceea ce-i face eficienţi, însă se pot implica în lupte care nu sunt ale lor. Deasemeni sunt cei mai vizaţi în schimbarea anturajului şi în orientarea spre noi activităţi, care se vor declanşa în următoarea perioadă, dar ca urmare a acţiunilor şi deciziilor care au fost luate cât Jupiter s-a aflat în Gemeni.
 
Taurii ar fi trebuit să-şi stabilizeze situaţia financiară, sau să urmeze activităţi importante ca urmare a muncii susţinute din ultimul an. Cu siguranţă dezvoltarea materială şi personală, valorizarea lor, nu se va lăsa mult aşteptată.
 
Gemenii sunt beneficiarii acestui aspect, ei au avut un an în care au cunoscut situaţii noi, s-au dezvoltat, au fost implicaţi în fel de fel de acţiuni. Răspunsurile la tot ceea ce au făcut va urma abia din iulie în colo. Oricum, acest an şi această conjuncţie a deschis un ciclu foarte important şi lung în viaţa lor.
 
Racii au avut de trecut prin situaţii dure, de închis cercuri, de renunţat, au fost epuizaţi şi la capătul răbdării. În acest context pot trage linie, învăţături şi concluzii importante în urma cărora vor decide schimbări radicale de acum în colo.
 
Leii s-au implicat în numeroase proiecte îndrăzneţe, anvangardiste, sau proiecte sociale, sau pur şi simplu au acordat mai mult timp hobyurilor. În urma celor învăţate, va urma un an de închidere de cicluri şi odată cu această conjuncţie de reformulare a priorităţilor din viaţa lor.
 
Fecioarele
În acest an au fost preocupate de imaginea lor socială, de cae profesională şi de tot ce a fost legat de carieră. Odată cu această conjuncţie, toate eforturile depuse îşi vor arăta rezultatele. Cei care au făcut din profesie şi o pasiune vor reuşi să iasă în evidenţă, iar eforturile le vor fi recunoscute la nivel profesional.
 
Balanţele, au avut numeroase posibilităţi de a-şi ordona finanţele dar şi de consolida contacte de lungă durată, care au perspectiva de a se transforma odată cu acest aspect, în rezultate fructuoase din punct de vedere social şi profesional.
 
Scorpionii, nu au avut un an remarcabil, aparent, multă muncă şi agitaţie, care de multe ori a putut părea dificilă sau neconcludentă. Odată cu această conjuncţie se pare că ies oarecum din anonimat fiind obligaţi să-şi perfecţioneze cunoştinţele.
 
Săgetătorii
Au avut concentrată întreaga atenţie pe relaţii şi parteneriate, pe probleme care au implicat relaţiile cu legea sau reprezentanţii acesteia. Acum, această conjuncţie le aduce confirmarea importanţei unor asocieri şi îi determină să pună în practică noi activităţi sau acţiuni.
 
Capricornii au avut un an cu multe activităţi mărunte, minuţioase, care au necesitate dedicare constantă şi zilnică. Acum au de decis implicarea în asocieri profesionale sau din sfera lor de interes. Se pot confrunta cu o slăbiciune fizică mare, de aceea este urgent şi obligatorie o scurtă vacanţă de refacerea forţelor.
 
Vărsătorii au muncit mult, au avut succese explicite, poate şi ca urmare a activităţilor în comun sau a muncii altor persoane. Acum vor trebui să-şi stabilească o listă de priorităţi pe care s-o urmeze ordonat, plănuit, dezordinea ne avându-şi locul dacă îşi doresc să reuşească.
 
Peştii au fost forţaţi să acţioneze aşa cum au decis ceilalţi, acum pot trage concluzii importante în urma acestor experienţe, având posibilitatea să se implice în activităţi excelente şi pe termen lung. Va urma o perioadă extrem de productivă pe care ar trebui să o folosească din plin, reuşind perfect dacă vor fi ordonaţi în decizii.
 
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top