Efectele eclipsei de Lună

Am făcut o pauză de trei săptămâni în a scrie. Practic sunt 12 ani de când scriu aproape zilnic, și am simțit nevoia să-mă odihnesc puțin și să îmi alcătuiesc un mod nou de a scrie. O pauză bine meritată căci mă simțeam destul de epuizată. În acest interval au avut loc numeroase evenimente astrologice, cel mai remarcabil și cu efecte pe termen lung este eclipsa de Lună din 16 septembrie. Ea s-a format pe axa Fecioară Pești, cu Luna în conjuncție cu Chiron. Aș vrea să spun câteva vorbe despre acest aspect căci deschide timp de mai mulți ani, posibilitatea de a se produce în fiecare dintre noi importante transformări spirituale. Pe de altă parte mi se pare deosebit faptul că Mercur și Neptun, guvernatorii celor două semne ale axei de care vorbeam mai sus se aflau în domiciliu, ceea ce a adus o forță deosebită acestei eclipse, pentru cel puțin un an. Apoi foarte multe efecte ale acestei eclipse se vor putea vedea la sfârșitul lunii noiembrie și întreaga lună decembrie, practic atunci Soarele va activa o mulțime de puncte mijlocii importante de la această eclipsă de Lună. Să nu uităm că acolo se află și Saturn, care va avea grijă ca tot ceea ce trebuia înțeles și învățat în luna septembrie, să fie pus în aplicare. Marte mediatorul eclipsei, va declanșa acțiuni intense, toate necesare pentru a ne purifica sau pentru a ne elibera de blocaje, de orice fel. În luna decembrie el se va afla pe Nodul Sud, în opoziție cu Nodul Nord, determinând ca atunci să se întâmple tot ce nu am acceptat să schimbăm. Tot atunci Marte formează și conjuncția cu Neptun, ceea ce cu siguranță ve declanșa un soi de acțiuni care ne vor scăpa de sub control și vor avea rolul de a ne determina să ne abandonăm în credință. În plus înțelegerea a tot ceea ce avem de făcut va fi undeva la sfârșitul lunii februarie 2017, și abia de atunci se va putea spune că ne vom orienta corect atenția spre viața noastră. Totul ne va determina să facem ceea ce ne va pune în evidența calitățile spirituale personale. Aici mi s-a părut extraordinar ceea ce spune la un moment dat Walsh căci exprimă exact situați din acest moment de alegere a fiecăruia dintre noi.
– Doamnelor şi Domnilor”, a început moderatorul, aş dori să vă prezint un om care cunoaşte şi înţelege profund sensul cuvântului „vindecător”.
Aşa se petrec lucrurile. Dacă acest om ar fi încercat, încă de la început, să devină un sprijin pentru spital, autor de cărţi şi activist social, s-ar putea să nu fi
reuşit niciodată. De fapt, ideea de a face acest lucru poate nici nu i-ar fi venit vreodată.
Totuşi, iată-l. E vindecător. Starea de A Face va urma după starea de A FI – la fel de sigur precum noaptea urmează după zi. Asta, deoarece starea de A FI nu poate fi negată – şi nu va fi negată niciodată.
Dar starea de A FI îţi oferă şi recompense. Omul din exemplul nostru se cunoştea pe sine ca fiind „vindecare” în cadrul propriei sale experienţe, cu mult  timp înainte de a se trezi,,manifestând” acest lucru, în cadrul spitalului. Totuşi, poţi să spui că în exemplu e vorba de o persoană fictivă. Chiar aşa să stea lucrurile? Poţi cu adevărat „să fii cine eşti” şi să-ţi câştigi din asta viaţa în loc de a-ţi câştiga existenţa?
Pot să-ţi spun doar atât. A fost odată un om care dorea din tot sufletul să experimenteze partea din el însuşi numită înţelepciune şi Claritate.
A fost o dorinţă îndrăzneaţă, cutremurătoare în scopul ei, aproape blasfematorie în implicaţii. Dar a-ceasta este ceea ce a văzut el în el însuşi. Aceasta este partea din Dumnezeu pe care a văzut-o înăuntrul său. Şi aceasta era experienţa pe care dorea el să o trăiască.
A căutat şi a căutat peste tot, dar nu a putut găsi un post care să se numească: „Vicepreşedinte responsabil cu înţelepciunea şi Claritatea”.
S-a gândit să-şi facă o firmă, dar nimeni nu accepta acest concept. Aşa că, a încetat să mai încerce să forţeze starea de A FT interioară să devină o stare de A Face exterioară. Pur şi simplu, a decis să fie doar, indiferent ce făcea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top