Previziuni pentru 7 aprilie 2014

Astăzi este ziua Lunii, ea se află în semnul Racului de unde va activa Crucea cardinală, dar va forma câteva conjuncţii importante cu Hades, Vulca, Jupiter şi Cronos mai mult despre acest aspecte aici https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-saptamana-6-12-aprilie-2014, şi în acelaşi timp cuadratură cu Soarele Junona şi Uranus – dar şi cu Marte şi opoziţie cu Pluton. De aceea această zi este extrem de puternică, ea aducând conotaţii subtile dificil de remarcat dar şi tensiuni extreme sau replicii şi dispute. Toate acestea în sensul că ni se vor revela noi potenţialităţi cu condiţia să fim deschişi şi dornici să ne modelăm mintea. Încrederea că putem trăi cu adevărat ceea ce credem, că putem experimenta este încă un pas în evoluţia noastră. Totul se face prin transmutarea energiilor emoţionale, astfel având loc un proces de individualizare conştientă, fiind cu toţi, de fapt într-o fază de probe.
Aspectele de astăzi, sunt aspecte cu care ne-am confruntat o foarte lungă perioadă de timp, mesajul lor este subtil, ne spune că avem de –a face cu eliberarea dramatică a multor energii care au fost ţinute sub control sub carapacea intereselor, sau a conştiinţei controlate de ego. Acum cei care au înţeles lecţia pe care au trăit-o pot trece printr-un catharsis spectaculos, iar pentru ceilalţi poate lua căi distructive, deseori. Este ca o formă de purificare prin foc, o ardere intensă, dar şi  ca o eliberare, în caz contrar, se poate ca presiunea interioară a trecutului karmic, sau a frustrărilor mult mai recente, pot aduce adevărate cutremure ale personalităţii şi nu numai.
De aceea este momentul ca sufletul să se golească, iar mintea ar trebui să fie transparentă, pentru a evita exploziile nestăvilite.
Mercur va trece astăzi în semnul Berbecului, aşa că puterea minţii pare să devină dominantă, riscând în acest fel să aducă confuzie în propriile căutări. De aceea este cazul să renunţăm la căutările incerte, sau care nu ne reprezintă, să renunţăm la fixitate, pentru că numai în acest fel vom câştiga elevare, găsind calea care ne este cea mai potrivită.
Astăzi avem capacitatea de a ne analiza greşelile, dar şi de a privi cu un ochi autocritic ceea ce ar trebui să schimbăm în viaţa cotidiană. Este o atitudine armonioasă, oarecum detaşată, o analiză mai mult mentală decât emoţională, asupra problemelor curente. Din acest motiv vom descoperii soluţiile cele mai potrivite şi vom avea oportunităţile necesare pentru a face schimbările necesare. Chiar dacă vom avea tendinţa de a exagera puţin în privinţa dorinţelor şi necesităţilor de moment, totuşi discernământul ne va determina să facem cele mai potrivite alegeri. Atenţia la evenimentele subtile ne este extrem de folositoare pentru că vom primi mesaje valoroase de la îngerul nostru păzitor.
Este o zi in care Dumnezeu ne sustine. Este bine sa nu ne manifestam o lipsa de interes fata de planul material, ci sa-l privim cu obiectivitate si la justa lui valoare. Totul este sa privim lucrurile si dintr-o perspectiva spirituala, aici aflandu-se de fapt marea comoara, devenind astfel cei mai bogati oameni din lume.
Ne vor fi indicate regulile jocului, daca vom munci si ne vom ordona viata dupa aceste reguli celeste si vom actiona in spiritul legilor, vom avea succes ne vom regasi valorile si echilibrul interior. Trebuie sa fim atenti la toate aceste semnale, sa meditam la ele.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Spune maestrul: “Nu ai nici un avantaj dacă cauţi explicaţii despre Dumnezeu. Poţi asculta discursuri superbe dar sunt goale, fără substanţă. La fel cum poţi  citi o întreagă enciclopedie despre Iubire fără să ştii cum să iubeşti.
Nimeni nu va dovedi că Dumnezeu există. Unele lucruri în viaţă trebuie pur şi simplu trăite –şi niciodată explicate.
Iubirea este unul dintre acestea.
Dumnezeu – care e iubire – e inexplicabil.
Credinţa este o experienţă infantilă, în sensul magic în care ne-a învăţat Isus: ”Copiii sunt împărăţia lui Dumnezeu”.
Dumnezeu nu o să intre niciodată în mintea ta. Poarta pe care o foloseşte este inima ta.”
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 BERBEC
UN HAMAC GOL
Când simţi că ai nevoie de odihnă, nu ezita să te relaxezi. Ia-ţi o mică vacanţă, fie şi de o singură zi sau de câteva ore, de la treburile obişnuite, şi mergi într-un loc nou, sau încearcă o ocupaţie nouă, sau pur şi simplu destinde-te fără să faci ceva anume. Când cauţi o soluţie şi eşti obosit, un moment de relaxare, de detaşare cât mai deplină faţă de problema cercetată te poate ajuta să găseşti mult mai repede şi mai inspirat soluţia căutată.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 16 RAC
UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE
Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top