Previziuni pentru 7 mai 2014

Astăzi avem Primul Pătrar, un moment tensionat dar foarte eficient dacă-l folosim pentru a construi, pentru a acţiona, pentru a organiza ceea ce nu funcţionează conform cu planurile avute.

De aceea este posibil să ne simţim hiperactivi şi lipsa de acţiune se poate transforma extrem de uşor în tensiune, sau chiar iritare. Apoi astăzi Soarele formează un frumos sextil cu Chiron, aspect de scurtă durată, dare care ne aduce înţelepciune şi capacitatea de a recepţiona corect informaţiile şi mesajele transmise la nivel spiritual. Ele ne ajută să descoperim cele mia potrivite soluţii pentru a depăşi dificultăţile materiale ale momentului.

La ora 17.59 Mercur va trece în propriul domiciliu, Gemenii, de unde ne va ajuta să putem comunica cu o mai mare uşurinţă ideile pe care le avem, de unde ne dă mobilitate şi capacitatea de a dezvolta noi proiecte. Odată intrat în acest semn Mercur formează un sesquicareu cu Pluton din semnul Capricornului, ceea ce face ca toate activităţile noastre să trebuiască să fie orientate spre obţinerea echilibrului global. Deseori e mai uşor să iubim decât să fim iubiţi. Ni se pare greu de acceptat ajutorul şi sprijinul celorlalţi. Eforturile noastre de a părea independenţi nu lasă celorlalţi posibilitatea să-şi arate iubirea. Mulţi părinţi în vârstă nu le dau fiilor lor posibilitatea de a le arăta aceeaşi afecţiune şi sprijin care le-au primit de copii. Mulţi soţi (şi soţii) când sunt copleşiţi de mâhnire se simt stânjeniţi să depindă de ceilalţi. Drept urmare, apele iubirii nu mai curg. Ar trebui să accepţi un gest de iubire din partea oricui. Trebuie să permiţi celorlalţi să te ajute, să-ţi dea forţa să mergi înainte. Dacă accepţi astfel de iubire cu puritate şi umilinţă, o să înţelegi că Iubirea nu este nici a da nici a primi – este participare.

Este bine să dăm importanţă doar chestiunilor legate de regenerarea vitalităţii sau comunicării efective cu familia sau prietenii apropiaţi.

Dimineaţă avem o deosebit abilitate de a comunica, de a studia, sau chiar de a ne ocupa de mici afaceri comerciale.

De la prânz stările noastre vor fi schimbătoare, emoţiile sunt ciudate, suntem agitaţi şi impulsivi. Este bine să fim atenţi la sentimentul de revoltă nemotivată, sau a exaltărilor fără sens,  pentru că pot avea efecte imprevizibile.

Seara timp de câteva ore vom avea timp de câteva ore o instabilitate emoţională, cauzată de inacceptarea propriei situaţii. Avem forţa emoţională pentru a depăşi aceste momente şi a ne concentra pe finalizarea acţiunilor începute.

Este o zi extrem de complexă, în care este bine să acordăm timp meditaţiilor, retragerii în sine, izolării pentru luarea unor decizii importante. Poate mulţi dintre noi se vor simţi indecişi, trăind sentimente paradoxale, cel mai bine este medităm în linişte asupra problemelor care ne preocupă, abia apoi să luăm decizii.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Dragostea naşte dragoste şi ura naşte ură. Suntem totdeauna plătiţi cu aceeaşi monedă. Aceasta este o lege absolută. Reţineţi că trebuie să daţi ceea ce doriţi să primiţi. Să nu speraţi să obţineţi iasomie în schimbul mărăcinilor oferiţi de voi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 TAUR

O BATALIE SIMBOLICA INTRE ‘SPADE’ SI ‘TORTE’

Intotdeauna a existat o confruntare intre putere si lumina, intre cei care executa si cei care proiecteaza. Dar societatea are cel mai mult de castigat atunci cand aceste doua aspecte se armonizeaza si colaboreaza spre binele tuturor. Cei care au puterea risca sa comita mari greseli daca o folosesc fara intelepciune, iar cei care au intelepciunea trebuie sa aiba si posibilitatea de a o aplica in viata practica. Depinde de fiecare individ ca sistemul social sa imbine just aceste doua laturi ale vietii umane.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 30 TAUR

UN COCOŞ FĂCÂND PARADĂ PE TERASA UNUI VECHI CASTEL

În momentele când simţi nevoia să-ţi afişezi realizările, este bine să o faci într-un mod echilibrat, care să nu fie provocator. Cu cât cineva se simte mai mândru de realizările sale, cu atât înseamnă că are mai multe de făcut în continuare, şi atunci modestia şi bunul-simţ sunt instrumente utile pentru a pregăti terenul necesar noilor realizări, fără a stârni reacţii adverse din partea celor care ar putea avea ceva de zis.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top