Previziuni pentru 25 mai 2014

Astăzi vă recomand să aveţi o zi cât se poate de liniştită şi lipsită de agitaţie. În general starea noastră este una de interiorizare dorindu-ne foarte mult să ne ocupăm de propria noastră persoană. De aceea nu vă recomand să aveţi acţiuni importante, să evitaţi pe cât posibil să faceţi achiziţii sau să semnaţi contracte şi să nu vă stabiliţi întâlniri în urma cărora trebuie să luaţi decizii majore.

Intuiţia şi cercetarea spirituală sunt cele mai favorizate, în plus aducându-ne prezenţă de spirit şi o abordare corectă a problemelor. Poate că ar fi potrivit să analizăm cu mare atenţie evenimentele care se petrec în jurul nostru, ele ne dau răspunsuri la multe întrebări care ne frământă şi, în plus, ne deschid capitole noi în ceea ce înseamnă cunoaşterea de sine dar şi a celor din preajma noastră.

Expansiunea, intuiţia şi generozitatea ne vor ajuta să depăşim cu mai multă uşurinţă tensiunile acestei perioade,  sau chiar să ne relansăm în domeniul vieţii personale.

Avem tendinţa spre o oarecare lene şi inerţie în mişcare, lucru care ne determină în general să ne preocupe mai ales distracţiile şi excesele alimentare, ceea ce ne oboseşte ficatul sau inima şi ne afectează greutatea. Este indicat să fim atenţi la tulburările hepatice.

Este bine să fim atenţi la respectarea legilor şi să nu ne lăsăm uşor corupţi sau manipulaţi.

Chiar dacă dimineaţă nu suntem în cea mai bună formă şi avem gânduri negre sau dorinţa de a ne arăta forţa într-o relaţie, dacă suntem atenţi vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru a rezolva totul cu maxim de eficienţă, dar şi originalitate.

Se poate spune despre ziua de astăzi că ne aduce puţină confuzie, incertitudini şi un mod uşor exagerat de a privi lucrurile. Tensiunile sunt destul de frecvente, de aceea ar fi bine să ne stăpânim orgoliul, să ne consacrăm familiei şi activităţilor casnice în general.

Ar fi excelent dacă ne-am putea acorda măcar puţin timp şi dezvoltării noastre spirituale, fiecare aşa cum înţelege sau simte să o facă.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Când există o greşeală la nivelul conducerii unui sistem, ceea ce le rămâne de făcut celor din sistem este să atragă atenţia conducerii prin atitudini cât mai convingătoare. Acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa unui om: când el îşi foloseşte greşit resursele sau chiar propriul corp, acestea refuză să mai funcţioneze normal. Ca să ne conducem bine viaţa, trebuie să fim atenţi la semnalele primite de la tot ceea se află sub conducerea noastră.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 GEMENI

ILICE ŞI VÂSC ADUC ÎNTR-O CASĂ SPIRITUL CRĂCIUNULUI

Florile dau vieţii culoare şi aromă, vibraţii speciale, iar unele plante au proprietăţi de-a dreptul miraculoase. Simbolistica lor nu este doar o fantezie izvorâtă din legende şi tradiţii, ci este izvorâta dintr-o profundă observare a efectelor plantelor şi mai ales ale florilor asupra sufletului uman. Dacă ai un suflet, este imposibil să nu simţi ceva în faţa unui buchet de flori sau a unei tufe de verdeaţă.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top