Previziuni pentru 5 iunie 2014

Întreaga zi se află sub influenţa Primului Pătrar de deseară, de aceea ne simţim încordaţi şi destul de dedicaţi activităţilor cotidiene, angajaţi şi motivaţi în a schimba ceea ce ne împiedică să acţionăm eficient. În plus Soarele se află în puterea semnului Gemenilor, guvernat de Mercur, staţionar şi destul de puternic resimţit, mai ales la nivelul dorinţei de a înţelege cu orice preţ anumite atitudini, stări sau emoţii. Este posibil ca această dorinţă să ne acapareze întreaga energie fără a obţine răspunsuri concrete; ceea ce am putea face acum este să updatăm informaţiile pe care le primim la nivel subtil, nevoilor sufleteşti de moment.

Este posibil să ne confruntăm cu evenimente care să ne aducă foarte clar în faţa ochilor lucruri evidente pe care dintr-un motiv sau altul refuzăm să le vedem. Este de aceea o zi a înţelegerilor, a lămuririlor, în sensul cel mai constructiv cu putinţă. Deci, avem de rezolvat concret anumite probleme cu care ne întâlnim, poate nu prima data, dar pe care am refuzat să le clarificăm sau pur şi simplu nu le-am acordat suficientă importanţă. Pe scurt, folosiţi ziua din plin pentru a pune punctul pe ”i”, sau pentru a stabili odată ceea ce demult timp amânaţi.

În situaţiile critice putem avea impresia că ne îndreptăm spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai putem vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă ne lăsăm pradă emoţiilor, avem mari şanse să ajungem exact în situaţia de care ne temem. Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum un an.

Rezolvarea este simplă, când şansa ne surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, să ne asigurăm că vom şti să folosim bine acea bogăţie şi că nu ne vom lăsa distruşi de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. De aceea este important ce ne dorim, sau ce facem cu dorinţele noastre când ele se împlinesc, să nu ne dorim câştiguri imense dacă nu ştim limpede la ce le vom folosi în aşa fel încât să nu ajungem nefericiţi din cauza lor.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Cu ajutorul declaratiilor simple, directe iubirea se poate exprima foarte bine. Daca partenerul vorbeste in principal acest limbaj, efectul va fi cu atat mai mare. Daca nu… cu siguranta complimentele si sustinrea nu vor supara pe nimeni: “Ce bine arati astazi!”, “Sunt incantata ca am un sot atent ca tine!”, Multumesc ca ai avut grija sa ma anunti ca lipsesti!”, “Iti raman dator pentru ca m-ai ajutat!”, “Daca vrei sa-ti cauti un serviciu care sa-ti aduca mai multe satisfactii, sa stii ca ai toata sustinerea din partea mea”.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 GEMENI

DOI COPII OLANDEZI DISCUTÂND

Comunicarea de la suflet la suflet nu are nevoie neapărat de un limbaj sofisticat sau de concepţii complicate. A vorbi simplu, din inimă, este cea mai eficientă cale pentru a transmite celorlalţi idei utile. Fiecare va recepţiona ceea ce crede că îi este de folos, şi nimeni nu are nevoie să impună altcuiva punctul său de vedere.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 22 RAC

O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE

Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top