Previziuni pentru 10 iulie 2014

Energia fizică şi afectivă se îmbină armonios dacă lăsăm puţin la o parte analiza mentală, critică, sau lipsa de voinţă în acţiuni, este bine să încercăm să trăim profund momentele, nu doar să le analizăm. De aceea intuiţia să fie cea care decide în situaţii confuze. Sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolată, a noastră sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, şi atunci trebuie să facem eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criză în care, dacă suntem suficient de echilibrat, putem găsi cea mai bună cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin îi putem ajuta pe alţii să treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii să înveţe să se apropie unii de alţii şi să-şi asume răspunderi.

Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Oricum astăzi este un moment de dezvăluie extraordinar, iar dacă vom privi atent în jurul nostru oamenii vor fi judecaţi după gesturile mărunte, după acele acţiuni care nu au la bază interesele sau orgoliile ci pur şi simplu vin din inimă. Pentru aceasta ne trebuie atenţie, ne trebuie credinţă şi multă iubire faţă de semenii noştri.

Datorită restricţiilor prin care am trecut am învăţat să ne stăpânim orgoliu, dorinţa de a cheltui nesăbuit,  să apreciem oamenii cu care relaţionăm la justa lor valoare.

În aceste zile, până mâine seară, ar trebui să căutăm să înţelegem care este locul şi momentul potrivit pentru a acţiona, să ne concentrăm atenţia pe ceea ce putem face în viitor, să descoperim cât de importante sunt disciplina, răbdarea şi perseverenţa. De asemenea valoarea prietenilor, şi a contactelor sunt cele care ne pot aduce bucurii, iar posibilitatea de a da formă viselor nu trebuie pierdută nici un moment din vedere.

Pot apare situaţii în care va trebui să încheiem afacerile ne terminate, sau lucruri rămase ne clarificate din trecut. Aici mă refer atât la aspectul vieţii actuale cât şi la acele din trecutul vieţilor noastre anterioare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei. Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămână.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare. Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecându-ţi întreaga săptămână crezând că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întâmple cu ritmul lor natural.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 RAC

O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI

Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top