Previziuni pentru 11 iulie 2014

Ziua de astăzi aduce multe tensiuni pentru a înţelege că sunt necesare ajustări în proiectele noastre şi în viaţa noastră, care să ne creeze un echilibru, armonie, dar să ne şi atragă atenţia asupra unor erori datorate unei înţelegeri superficiale a situaţiei, care ne afectează material. În special vor apare probleme în plan profesional dar şi în cel material, tocmi pentru a acţiona şi a înlătura cauzele acestora, pentru ca toate proiectele în care suntem implicaţi să se poată desfăşura în continuare aşa cum ne-am propus.

Fiecare dintre noi ar vrea să creeze o alchimie, o magie pentru a transforma totul în favoarea personală, dar lecţia acestui aspect, în acest an, ne vorbeşte tocmai despre faptul că alchimia se va produce doar atunci când are la bază iubirea necondiţionată, care vindecă şi purifică tot.

Tot ceea ce ni se întâmplă în aceste zile ar trebui să aibă un rol constructiv, în sensul că erau lucruri care ne împiedicau să evoluăm, să ne manifestăm potenţialul, să fim creativi.

După-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie. Este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

Pe scurt, să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Înţeleptul este cumpătat.
Se dă exemplu pe el însuşi prin pilda vie.
Nu-şi impune voinţa, de aceea este urmat,
E precis în acţiune, de aceea rezultatele sunt cele aşteptate,
Exigent cu el, dar flexibil cu ceilalţi,
Mulţumit în ce face, e remarcat oricând de oameni.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 RAC

UN PREOT CONDUCÂND O CEREMONIE DE NUNTĂ

Consfinţirea unor schimbări importante din viaţă printr-un ritual face parte din modul în care societatea este chemată să participe la viaţa individului pentru a-i da energia şi motivaţia necesară pentru ca el să-şi urmeze calea aleasă. Decizia omului nu ar trebui să se bazeze pe ceea ce se aşteaptă societatea de la el, ci pe ceea ce simte el cu tot sufletul.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 GEMENI

O TUMULTUOASĂ DEMONSTRAŢIE MUNCITOREASCĂ

Când simţi că faci un lucru util, te umpli de o energie care uneori te împinge să pretinzi de la alţii mai mult decât ţi se poate oferi. Dar asta înseamnă deja că ai acceptat dependenţa ta de cei de la care ceri. Solidaritatea cu cei care au o atitudine similară de nemulţumire sau de revendicări te poate face să te simţi, temporar, mai puternic, dar în realitate este o renunţare la responsabilitatea ta individuală. Când viaţa ta nu va mai depinde de alţii, nu vei mai simţi nici nevoia de revoltă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top