Previziuni pentru 15 iulie 2014

Astăzi Marte se află în conjuncţie cu Vesta iar Ceres în conjuncţie cu Nodul Nord, două aspecte importante şi subtile, pe care le resimţim de ceva vreme şi despre care am scris şi articole separate. Practic fiind ziua guvernată de Marte, se poate spune că energia noastră este orientată spre echilibrarea interioară, spre descoperirea sensului pe care-l avem în viaţă, dar mai ales pentru a înţelege şi schimba sursele noastre de alimentare cu energie. Evident aici mă refer în primul rând la energia pe care o luăm din activităţile cotidiene, sau din energia pe care o resimţim în relaţii, mai ales personale. Este un moment important în care se schimbă foarte multe la nivel subtil, unii dintre noi simt toate acestea, alţii nu le conştientizează dar se lasă purtaţi de schimbări, iar alţii se opun. De fapt este important ca măcar să ne dezvoltăm atenţia şi să observăm ce se întâmplă în jur dar mai ales ce simţim şi cum ne simţim.

Jupiter se află astăzi în grad anaretic pregătindu-se de tranzitul în semnul Leului, un motiv în plus de a încerca să evaluăm trăirile din ultima perioadă, şi emoţiile, senzaţiile, de a ne folosi intuiţia pentru a percepe ceea ce am avut de învăţat.

Chiar dacă suntem într-o situaţie critică, nu trebuie să avem senzaţia că suntem singuri. Întotdeauna există cineva care este gata să colaboreze cu noi pentru a rezolva situaţia. Trebuie doar să ştim cum să chemăm, sau să cerem ajutor.

Vom resimţi o stare de “lene”, o inerţie în acţiuni, este bine să încercăm să le depăşim, pentru că este extrem de important să finalizăm proiectele pe care ni le-am propus. În plus vom avea tendinţa de a mânca, de a da o importanţă mult mai mare aspectului estetic, sau luxului, de a  ne umple viaţa cu tot felul de obiecte artificiale.

Mulţi dintre noi vor încerca să aprofundeze semnificaţiile propriului trecut, realizările, fiind cumva dependenţi de valorile tradiţionale şi de beneficiile materiale.

Complexele emoţionale vor fi destul de frecvente, dar trebuie investigate şi înfrânte, mai ales prin retragere interioară, prin momente de izolare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Sunt un fermier care planteaza seminte. Semintele au incoltit si au inflorit. Intreaga mea viata este plina de aceste flori si datorita lor eu sunt acum intr-o alta lume. Parfumul lor m-a renascut, si acum nu mai sunt cel care poate fi vazut cu ochi obisnuiti, cu privirea comuna.
Cel nevazut si cel necunoscut si-au deschis portile pana atunci inchise si acum vad o lume nevazuta ochilor si aud o muzica pe care urechile nu sunt in stare sa o asculte. Orice as fi gasit si as fi cunoscut e gata acum sa curga ca o cascada de munte, ca un izvor care goneste spre ocean.
Tine minte, atunci cand norii sunt plini de apa trebuie sa ploua.

Atunci cand florile sunt pline de parfum, trebuie sa-si ofere aroma libera in vant.

Atunci cand o lampa e aprinsa, lumina trebuie sa radieze in jurul ei.
Un lucru asemanator s-a intamplat cu mine si acum vanturile poarta cateva seminte ale „revolutiei” de la mine.

Habar nu am in ce pamanturi vor ajunge si cine va avea grija de ele. Nu stiu decat ca din seminte ca aceastea eu am ajuns la florile vietii, la nemurire, la divin.

Si in orice pamant ar ajunge, acel pamant se va transforma in florile nemuririi.
Nemurirea e ascunsa in moarte, in moarte este viata – asa cum florile se nasc din pamant.
Dar potentialul pamantului nu se poate fructifica niciodata in absenta semintelor.

Florile fac manifest ceea ce era ascuns, potential, si dau expresie a ceea ce era latent.
Orice am, orice sunt, vreau sa impart semintele constiintei divine.
Iubirea daruieste din abundenta.

Prin cunoastere, omul il cunoaste pe Dumnezeu; prin iubire, omul DEVINE Dumnezeu.

Cunoasterea este disciplina spirituala, iubire este implinirea.

(OSHO)

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 RAC

ÎNTRUNIREA UNEI SOCIETĂŢI LITERARE

De câte ori ai prilejul să fii prezent în grupuri cu preocupări elevate, este un moment deosebit din care poţi învăţa foarte mult. Ai ocazia să-ţi exprimi ideile şi emoţiile, să te prezinţi cu tot ce ai mai bun, pentru a deschide căi de comunicare şi pentru a-ţi crea relaţii utile nu doar pentru tine, ci şi pentru societatea în care trăieşti. Fii mereu gata să participi la ceea ce te poate înălţa.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 25 BALANŢĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top