Previziuni pentru 17 iulie 2014

Ziua începe oarecum tensionată, mai ales în familie, fiind oarecum decepţionaţi de reacţia celor dragi la propunerile noastre. Poate că şi noi suntem de vină pentru că nu putem să ne exprimăm emoţiile aşa cum dorim din teamă sau orgoliu.

Dacă vă simţiţi confuzi, evadaţi în mijlocul naturii, citiţi sau ocupaţi-vă de lucruri relaxante. Este inutil să alimentaţi starea de tensiune, mai ales că trebuie să începeţi o nouă săptămână plini de energie şi voioşi.

Eforturile vor fi orientate spre organizarea vieţii, dar un lucru extrem de important,  este să nu ne consumăm energia în detalii, în loc să rezolvăm esenţialul.

Este cea mai favorabilă perioadă a anului pentru a ne ordona propria viaţă, acest lucru aducându-ne şi progresul, dar mai ales înţelegerea lucrurilor importante. Este important să ne abandonăm trăirilor pe care le avem să percepem mesajele universului, să intrăm în ritmul specific, fiindcă avem posibilitatea de a ne regăsi cadenţa proprie.

Este favorizată comunicarea, vom colabora mult mai bine cu cei din jurul nostru, dacă vom rosti şi vom cere ceea ce dorim. Veţi rămâne uimiţi cât de uşor se vor rezolva foarte multe lucruri în acest fel. În acelaşi timp, se poate debloca planul material dacă vom învăţa să dăruim, fiind modul în care vom primi înapoi mult mai mult.

Ne putem recăpăta echilibrul prin diverse tehnici de relaxare, prin artă sau ocupându-ne de activităţi creative.

Este bine să fim în general prudenţi pentru că sunt posibile schimbări bruşte de situaţii, dar pe care trebuie să le privim obiectiv, ca pe nişte paşi înainte în evoluţia noastră.

Trebuie să daţi dovadă de un spirit puternic, acordând o importanţă majoră presentimentelor.

Nu faceţi lucrurile în pripă, dar mai ales nu vă amestecaţi în problemele celor din jur.

Azi se sărbătoreşte Sfânta Marina, se spune că ea dezleagă stihiile naturii, aduce grindină şi piatră, dar şi trăsnete. Pentru spor în casă se pun flori la icoana Maicii Domnului. În aceasta zi, daca norii vor avea culoarea galbenă, apropiată de cea a cuprului, va ploua toată vara.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.

Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 RAC

UN CONDUCĂTOR AL OAMENILOR ÎNVĂLUIT ÎNTR-O INVIZIBILĂ MANTIE A PUTERII

Mulţi cred că puterea înseamnă doar să-i domini pe alţii, dar adevărata putere o are cel care lucrează în serviciul celorlalţi, asumându-şi responsabilităţi şi dovedindu-se util în viaţa altora. Un conducător care doar pretinde de la ceilalţi va fi în curând părăsit sau alungat, pe când unul care ştie să rezolve bine problemele celorlalţi va fi apreciat şi respectat. Iubirea oamenilor este cea care îi conferă puterea.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 1 LEU

SUB IMPERIUL STRESULUI, CUIVA I SE URCĂ SÂNGELE LA CAP

În momentele de criză ai cel mai bun prilej să cunoşti oamenii şi să te cunoşti pe tine însuţi. Atunci când tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde şi arată ceea ce nu se vede în mod normal. Este o încercare din care ai prilejul să descoperi unde ai de lucrat cu tine însuţi, ce arii din viaţa ta au rămas neîngrijite şi tind să se năruiască, dar momentul este trecător daca nu te pierzi, dacă ai răbdare şi începi să iei măsurile necesare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top