Previziuni pentru 29 iulie 2014

Tot ce resimţim ca tensiuni dificil de depăşit în această perioadă,  se poate rezolva căutând cauza profundă a acestora; ea poate consta într-o auto limitare pe care ne-am impus-o de ceva vreme, acum fiind necesar să o depăşim, pentru a trece la un alt stadiu al vieţii noastre. Din acest motiv ziua de astăzi poate să ne aducă fiecăruia dintre noi un fel de moment de retrospecţie dar şi de introspecţie. Suntem mai dornici de a sta cu noi înşine şi a medita, lucru cel mai potrivit. În orice caz este bine să ne limităm acţiunile, să fim cât mai zgârciţi în luarea deciziilor importante, şi cât mai exacţi când este vorba despre promisiuni.

În situaţiile critice putem avea impresia că ne îndreptăm spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai putem vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă ne lăsăm pradă emoţiilor, avem mari şanse să ajungem exact în situaţia de care ne temem.

Este o perioadă şi evident, o zi extrem de importantă din toate punctele de vedere, chiar dacă nu resimţim direct şi concret anumite evenimente, ele se infiltrează ca apa în viaţa noastră, încet, lin dar ferm şi sigur. Tot ceea ce am proiectat în trecut se va manifesta în prezent, tot ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla acum, în această perioadă. Emoţiile şi intuiţia funcţionează perfect, totul este să le lăsăm să se deruleze, să nu le blocăm sau să le infestăm cu impurităţi datorate ideilor preconcepute, lipsei de credinţă şi temerilor.

Sfatul meu pentru astăzi… astăzi bucură-te de momentele de linişte şi siguranţă petrecute în compania celor care ştiu să te asculte în tăcere. Adesea poţi afla multe lucruri despre tine însuţi dacă le povesteşti persoanei potrivite. Simplul fapt că vorbeşti despre ele te ajută să înţelegi mai bine ce trăieşti şi să întrevezi soluţiile pentru rezolvarea situaţiilor. Iar uneori, alţii pot avea nevoie ca tu să-i asculţi în linişte…

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Străduindu-te să fii. Alegând să fii. Dar este o alegere pe care trebuie să o faci în fiecare zi, în fiecare minut. Ea trebuie să devină însuşi scopul vieţii tale.

Ea este scopul vieţii tale – pur şi simplu, tu nu o ştii. Şi chiar dacă ai şti, chiar dacă ţi-ai aminti motivul minunat al existenţei tale, se pare că nu ştii cum să ajungi acolo, din punctul în care te afli acum.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 LEU

O FEMEIE DE MODĂ VECHE, CONSERVATOARE, SE CONFRUNTĂ CU O FATĂ MODERNĂ

Lumea nu stă pe loc, şi mai devreme sau mai târziu trebuie să te confrunţi cu tendinţele ei de înnoire. Nimic nu te poate obliga să mergi înainte, dar dacă nu avansezi, rişti să fii depăşit de evenimente. Fii deschis la noile opţiuni pe care ţi le oferă viaţa.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 2 SCORPION

O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT

Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top