Previziuni pentru 2 septembrie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa a două aspecte importante: trecerea planetei Mercur în semnul Balanţei şi Primul Pătrar, de aceea este bine să fim atenţi la toate informaţiile pe care le primim, fără însă a lua decizii, a stabili întâlniri importante sau a ne implica în afaceri. În schimb este favorizată meditaţia, rugăciunile şi orice fel de activitate spirituală.

Priviţi în urmă şi analizaţi în această zi, toate cauzele profunde ale răului din interiorul vostru, este momentul să raţionăm în profunzime, de a merge pe lanţurile cauzalităţii, până la cauzele şi motivaţiile profunde ale acţiunilor şi gândurilor noastre, dar cu o sinceritate absolută.

Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

Sensul acestei zile este de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin în prima parte a zilei, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.

Evenimentele ne vor determina ca interiorul nostru să se armonizeze cu exteriorizările, fiind o permanentă luptă între bine şi rău, care ne pune faţă în faţă dorinţa de confort şi starea de somn şi activităţile care au rolul de a ne împinge către evoluţia spirituală. De multe ori îşi va face prezenţa îndoiala şi lipsa de încredere sau ezitările, fiind din această cauză u n moment evolutiv delicat, căci atracţia către trecut este foarte mare. Partea bună este că avem acces să închidem uşa trecutului, chiar dacă cu preţul unor zile de încercare şi de tentaţie, pentru a avansa fără a ne mai întoarce.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Cel care lucrează cu sinceritate aşezându-l pe Dumnezeu în centrul vieţii sale şi învăţând să se comporte cu onestitate, bunătate, îngăduinţă faţă de aproapele său, poate pretinde să devină într-o zi instrumentul voinţei divine. Până atunci, el trăieşte în iluzie. Atât timp cât nu s-a purificat, cât nu şi-a pus ordine în sine, el nu devine instrumentul voinţei divine, ci a părţii întunecate care caută să pătrundă în oameni.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 FECIOARĂ

DOUĂ CAPETE PRIVIND DIN UMBRĂ, ÎN AFARA EI

Când analizezi o situaţie, nu te limita la un singur punct de vedere. Caută să vezi lucrurile din mai multe unghiuri, ca să ai o imagine de ansamblu. Aşa vei putea vedea partea lor luminoasă. Iar dacă simţi că punctul din care priveşti este deficitar, nu ezita să te consulţi cu altcineva care îţi poate oferi un reper suplimentar pentru a-ţi limpezi viziunea.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 23 SCORPION

UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)

Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top