Previziuni pentru 11 septembrie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul septilului dintre Mercur şi Lilith, aspect care de fiecare dată ne aduce în faţa ochilor ceea ce am gândit, în sensul fricilor, spaimelor sau temerilor care au generat anumite acţiuni sau care se vor concretiza într-un fel sau altul prin anumite evenimente sau acţiuni. Acest aspect este extrem de subtil, de scurtă durată, dar care ar trebui să ne atenţioneze că vom fi tentaţi să urmăm direcţii greşite în loc să ne orientăm spre ceea ce trebuie. Cel mai bun sfetnic în acest moment este sufletul, vocea lui fiind puternică şi fermă. Dacă avem dubiu, este bine să ne rugăm înainte de a lua o decizie sau de a înţelege corect ceva sau pe cineva.

Trebuie să avem o anume disciplină în comunicare şi un program logic de activitate pentru a avea succes. Fiecare dintre noi suntem diferiţi de ceilalţi, prin abordarea intelectuală diferită, a problemelor personale.

Chiar dacă astăzi nu au loc multe aspecte, avem multe oportunităţi, suntem lucizi şi decişi să facem transformări importante în viaţa noastră. Este foarte important să fim prudenţi, să nu răspundem provocărilor, dar mai ales să

nu ne pierdem raţiunea, acţionând impulsiv, sub reacţia momentului, acesta este riscul care conduce la accidente sau conjuncturi dificil de controlat sau rezolvat amiabil, provocând numeroase ieşiri explozive.

 

Din punct de vedere al sănătăţii se poate constata o acţiune destul de intensă asupra sistemului circulator, o mai mare presiune a sângelui şi o intensificare a activităţii ficatului. De aceea poate ar fi prudent să avem o dietă bogată în fructe şi evitarea pe cât posibil a excitantelor şi alcoolului.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Atunci când vezi că sursa problemei se află în interior, priveşti înăuntru  pentru a descoperi cum să îndepărtezi obstacolele din calea iubirii din inima ta.

Atunci când vezi că alţi oameni sunt obstacole, înveţi să-i ocoleşti cu blândeţe şi să oferi în schimb iubire.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 FECIOARĂ

UN CONCURS DE ÎNOT

Cu toate trăirile şi emoţiile fiecărei zile, de obicei ne ducem viaţa cam la fel. Culoarele noastre de acţiune sunt destul de strict marcate, ţinta este mereu aceeaşi, efortul trebuie să fie constant. Şi totuşi, mult mai plăcut este să te scalzi liber in mare!…

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 13 LEU

UN BĂTRÂN CĂPITAN DE MARINĂ ÎN BALANSOAR PE VERANDA CASEI SALE

Unele întâmplări din viaţă ajungi să le înţelegi abia atunci când devii detaşat, când rezultatul lor potenţial nu te mai afectează, când ai reuşit să treci dincolo de ele şi le poţi analiza lucid şi obiectiv. Cu cât te poţi detaşa mai uşor, cu atât ai şanse mai bune să găseşti soluţiile cele mai practice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top