Previziuni pentru 18 septembrie 2014

Se poate spune că este o zi plină de agitaţie, evenimente şi întâmplări, ele sunt de natură a ne crea oportunităţi, de a ne face să deschidem ochii asupra posibilităţilor care ni se deschid, ţine doar de noi dacă vom vedea numai ceea ce nu ne convine şi vom riposta sau vom primi evenimentele ca nişte încercări importante şi ca nişte paşi necesari pentru a evolua.

Azi ni se sugerează că vom fi susţinuţi, ni se vor deschide toate porţile şi vom reuşi în toate domeniile care ne reprezintă, care sunt idealurile sau visele sau proiectele importante ale vieţii noastre, adică tot ceea ce ne ajută să ne ducem la împlinire menirea şi destinul. Evident că pentru aceasta este nevoie de sacrificii sau mai bine spus de o concentrare extraordinară asupra scopurilor personale, dar şi atenţie la detalii, la mesaje, la tot ce ne înconjură. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

Cum spuneam, se pare că vom avea o zi încărcată, plină de agitaţie, dar pe care o putem folosi pentru a evolua, pentru a pune în practică multe idei şi idealuri comune. De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.

În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Uneori uit unde mă aflu şi zâmbesc aşa, fără motiv. Câteodată sunt vesel. Vesel de tot. Pentru că uit de mine. Mă pierd pe undeva, în vreun loc depărtat, cum ai uita o carte pe fereastră .Marin Sorescu

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 FECIOARĂ

UN BĂIAT CU O CĂDELNIŢĂ SLUJEŞTE LÂNGĂ PREOT LA ALTAR

Orice lucru, oricât ar părea de mărunt, are importanţa lui în armonia vieţii. Nu neglija gesturile mărunte, treburile de rutină, activităţile aparent minore. Dacă ar fi inutile, nu le-ai mai face. Dacă tu însuţi ai fi inutil, n-ai mai exista. Dar orice om îşi are locul şi rolul său în angrenajul vieţii, şi depinde numai de tine să dai tot ce ai mai bun în locul în care eşti, să fii tot ce poţi fi mai bun.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 14 LEU

INGERESTE, UN SUFLET OMENESC MURMURA, CAUTAND SA SE EXPRIME

In orice om exista mult mai mult decat se vede. Fiecare este o expresie a unui ideal mai inalt, care cauta sa se exprime mereu mai fidel, mereu mai aproape de original. De aceea conteaza atat de putin „ce ai” in viata, ce posezi dintre obiectele din jur care apar si dispar in viata ta, si conteaza atat de mult „ce esti” in esenta fiintei tale.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top