Previziuni pentru 1 octombrie 2014

Astăzi este Primul Pătrar şi prima zi din octombrie pe care biserica ortodoxă o sărbătoreşte într-un fel extrem de subtil, prin faptul că ne este mai uşor să primim ajutor, să iertăm şi să fim iertaţi, să ne fie ascultate nevoile sufleteşti.

Aspectele astrale ne sugerează că în anumite momente ale vieţii, ca să treci pe o treaptă superioară de manifestare, poţi fi supus la încercări şi examene prin care să dovedeşti că ai atins un nivel de conştiinţă şi cunoaştere care iţi va permite să te descurci bine pe noua treaptă. În orice domeniu există niveluri calitative ale abilităţilor şi înţelepciunii dobândite de oameni. Toţi îşi doresc mai mult în viaţă, în general, dar ar trebui să fie şi conştienţi că viaţa nu poate oferi nimănui mai mult decât poate el să ducă. Dar fiecare poate şi trebuie să progreseze continuu.

În situaţiile critice poţi avea impresia că te îndrepţi spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai poţi vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă te laşi pradă emoţiilor, ai mari şanse să ajungi exact în situaţia de care te temi.

De fapt ne este testat planul emoţional, mai ales prin conştientizarea propriilor slăbiciuni dar şi prin necesitatea eliminării lor. Dacă reuşim să depăşim aceste stări vom avea reuşite în plan social şi profesional, căci vom putea privi mult mai detaşat şi corect problemele cu care ne confruntăm.

Seara ne vom orienta atenţia către problemele legate de viaţa particulară, îmbinând planul emoţional cu cel mental foarte armonios.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Este bine să reflectăm le relaţiile pe care le avem, din toate perspectivele, să le continuăm pe cele care sunt bune şi să renunţăm la cele care ne trag înapoi. Oricum sunt valoroase acelea care prin unirea forţelor ne dau puterea de a face ceea ce nu puteam face singuri, astfel şi relaţiile vor căpăta un nou sens. Încercaţi să aduceţi la suprafaţă gândurile şi sentimentele care v-au făcut rău, care v-au măcinat. Dar mai ales înlăturaţi toate temerile, regeneraţi-vă puterea gândului, forţa minţii, sănătatea.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 BALANŢĂ

UN FOC SCÂNTEIETOR ÎN VATRA UNEI CASE PĂRĂSITE

Nu ştii niciodată ce se ascunde în spatele aparenţelor. Nu haina îl face pe om, ci ceea ce are el în suflet. Dincolo de aparenţe sărace se poate ascunde o mare bogăţie. În plin deşert pot creşte diamante. Fiinţa ta nu este deloc atât de neputincioasă pe cât ţi se pare. În fiecare om se ascunde o mare putere, o mare lumină, o mare capacitate de a iubi, de a se bucura de viaţă, de a fi fericit, şi datoria omului este să se folosească de toată această bogăţie.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 2 SCORPION

O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT

Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top