Previziuni pentru 8 iulie 2015

Sunt probabil necesare modificări obligatorii în modul nostru de a privi viaţa sau relaţiile cu oamenii, transformările care au loc, din acest punct de vedere, sunt greu de sesizat, dar ele lucrează constant. Aici îşi spune cuvântul cuadratura Marte Vesta. De aceea este important să nu judecăm şi să nu acuzăm, confictele care ne apar în cale sunt lecţii deschise pentru noi, şi este testul nostru să le gestionăm corect. Provocările şi tensiunile sunt cu atât mai intense, cu cât suntem mai impicaţi în ele. Simţim că vrem să schimbăm ceva,  poate din cauza unei mari tensiuni emoţionale. De aceea putem lua decizii pripite, fiind destul de dificil să ne controlăm sensibilitatea, să ne relaxăm sau să ne distanţăm de dorinţele noastre, reacţionând obiectiv.

Este o perioadă de mari transformări în conştiinţa noastră – Mercur este în grad anaretic în ziua guvernată de el, aşa încât deseară la ora 21.49, va trece în semnul Racului – iar cel mai important este să ne suflecăm mânecile şi să începem prin a ne simplifica cât mai mult existenţa, în sens pozitiv constructiv, conştientizând că avem multe ataşamente sau dorinţe care nu ne sunt de folos. Despre această poziţie am scris un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/mercur-in-grad-anaretican-domiciliu-2015.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

Tot astăzi este Ultimul Pătrar, de aceea este o zi perfectă pentru a înţelege schimbările ce trebuie efectuată pentru a ne creşte eficienţa şi a preîntâmpina blocajele. Aspectul ne vorbeşte despre aparenţe, despre superficialitate, despre lipsa noastră de vedere spiritală, în profunzime, lăsându-ne furaţi de peisajele ademenitoare, care sunt doar holograme.

Este bine să lăsăm deoparte orice supărare, prejudecată şi pretenţie. Această atitudine ne va permite să primim mai multă energie şi informaţie si de o calitate mai bună. Când Iisus îşi îndeamnă ucenicul să lase morţii să-şi îngroape morţii ne arată că în starea normală viaţa trece pe lângă noi ca şi cum am fi adormiţi, pentru că pentru conştiinţa obişnuită, ordinară, trecutul este timpul real, iar prezentul este doar trecerea de la trecut la viitor, este doar o trecere momentană. Trecutul este real şi la fel şi viitorul, dar prezentul este ireal pentru conştiinţa obişnuită. Când ne trezim numai prezentul este real iar trecutul şi viitorul devin amândouă ireale.

Avem nevoie de multă răbdare şi atenţie, pentru că tendinţa spre impulsivitate ne va crea situaţii confuze pe care le vom rezolva cu greu mai târziu. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Uneori suntem stăpâniţi de un simţământ de tristeţe pe care nu izbutim să ni-l controlăm. Ne

dăm seama că momentul magic al zilei a trecut şi noi nu am făcut nimic. Viaţa îşi ascunde atunci magia şi arta.

Trebuie să-l ascultăm pe copilul care am fost cândva şi care încă există în noi. Copilul acesta înţelege momentele magice. Putem să-i înăbuşim plânsul, dar

glasul nu i-l putem reduce la tăcere. Copilul acesta care am fost cândva continuă să fie

prezent. Fericiţi fie copiii, căci a lor este împărăţia Cerurilor. Dacă nu ne naştem încă o dată, dacă nu reîncepem să privim viaţa cu inocenţa şi entuziasmul copilăriei, nu mai are nici un sens să trăim mai departe.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  16 RAC

UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE

Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top