Previziuni pentru 22 octombrie 2015

Asteroizii par să joace astăzi un rol important, căci Pluton formează cuadratură cu  Junona iar Soarele cuadratură cu Ceres. Aceste aspecte cumulate ne vorbesc de transformări sau distrugeri importante, la nivel subtil, generate de felul în care ne exteriorizăm, în care ne raportăm la ceilalți, în tot ceea ce este legat de calitățile noastre și aplicarea lor eficientă, în ceea ce ne privește, pe toate planurile și la toate nivelurile. Mercur aduce un fel de rațiune, evident dacă aceasta este importantă la fiecare dintre noi, care ne-ar ajuta să înțelegem exact ce avem de învățat, rezolvat și exprimat. Creştem, fiecare dintre noi, în medii diferite, fiind afectaţi de o paletă singulară de influenţe. Preferinţele noastre, precum şi sistemul de valori şi credinţe, la care aderăm, sunt, în mod frecvent, strâns legate de originile noastre. Iar nevoia de a ne individualiza experienţele este instinctivă; întrucât, a proceda astfel ne permite să facem faţă provocărilor cu care ne confruntăm, pe cont propriu. În consecinţă, fiecare dintre noi şi-a dezvoltat o perspectivă care îi este specifică. În toiul unui conflict interpersonal, este uşor de presupus că ceilalţi sunt dificili, nerezonabili ori refractari. Suntem capabili să resimţim un sentiment de frustrare, atunci când cineva din mediul nostru nu ne împărtăşeşte opiniile sau nu se simte obligat să ne susţină, în eforturile şi năzuinţele noastre. Putem atenua tensiunea dintre noi și ceilalți, prin reafirmarea credinţei noastre în dreptul fundamental al tuturor fiinţelor de a-şi făuri propriul destin. Cu scopul de a menţine relaţii armonioase, trebuie să facem tot ceea ce ne stă în puteri, pentru a ne raporta la şi a relaţiona cu universurile singulare în care sălăşluiesc semenii noştri. Şi, pe când descoperim ceea ce îi motivează, ne este amplificată propria abilitate de a găsi un mod de interacţiune, reciproc satisfăcător. Aceasta este invitația zilei de astăzi guvernată de Jupiter, reprezentantul conexiunilor bazate pe legile sociale și personale, să depășim diferitele bariere care stau în calea conexiunii dintre noi şi alte persoane, gândindu-ne la întrebările pe care le putem adresa, pentru a dobândi o înţelegere mai profundă a punctului lor de vedere! Atenție nu pentru a obține confirmări, sau asigurări, sau pentru a ne menaja sau asigura propriul confort.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

În Biblie, cuvântul mântuire înseamnă sănătate desăvârşită, armonie deplină şi libertate totală.
Emmet Fox a făcut această afirmaţie – şi el avea dreptate. Aceste lucruri reprezintă voia lui Dumnezeu, pentru om, a afirmat el – din nou, în mod îndreptăţit. 
În cazul în care cumpăneşti cum să obţii ‘mântuirea’, asigură-te că vei fi înţeles, mai întâi de toate,

ce este ‘mântuirea’! Noi căutăm aici să ne salvăm pe noi înşine de propriile înţelegeri greşite cu privire la Viaţă şi Cum Este Ea; precum şi cu privire la Cine Suntem Noi Cu Adevărat.
Păşeşte în plenitudinea Adevăratei tale Identităţi, şi constată cum întreaga viaţă ţi se schimbă în bine! Neale Donald Walsch

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 BALANŢĂ

MARELE EFORT MILENAR AL OMENIRII DE A ATINGE O CUNOAŞTERE TRANSFERABILĂ DE LA O GENERAŢIE LA ALTA. CUNOAŞTERE

Din tot ce cunoaştem, cea mai mare parte vine de la cei dinaintea noastră. Avem tendinţa să credem că tot ce ştim este realizarea noastră, dar de fapt în bună parte este vorba de o moştenire. Această moştenire este mult mai vastă decât ne imaginăm, dar fiecare primeşte atât cât poate să cuprindă. Ea este la dispoziţia fiecăruia, şi cine doreşte mai mult, va primi mai mult, dacă va şti să folosească bine tot ce primeşte. Nu te limita doar la ceea ce ştii, caută mereu să afli mai mult despre ceea ce este.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 15 FECIOARĂ

O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ

Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top