Previziuni pentru 23 octombrie 2015

Astăzi întreaga zi Soarele se află în grad anaretic, pregătindu-se să treacă în semnul Scorpionului, deseară la ora 20.46. De aceea întreaga zi poate să fie mai tensionată, mai ales în ceea ce privește relațiile noastre, fiecare având sentimentul că are de spus ceva, că este ceva rămas nerezolvat, că este nevoie de o atenționare, din cauza unei suspiciuni, reale sau nu.

În plus Venus formează trigonul cu Pluton iar Marte opoziția cu Chiron, aceste două aspecte conjugate generează un fel de nevoie de a ne asigura că avem totul sub control, că suntem poziționați corect, acordând o importanță extremă acțiunilor cotidiene, neglijând de multe ori aspectul spiritual, conotația subtilă ceea ce determină ca numeroase din acțiunile noastre să fie lipsite de eficiență sau dezlânate.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Probabil că am mai scris, dar revin cu această idee că suntem într-o lume în schimbare, oricum, dar acum această schimbare este mai diferită, prin forţa ei uluitoare. De aceea înlăuntrul nostru este o forţă extraordinară, căci acum când totul se schimbă şi noi vrem să schimbăm totul. Şi această stare de fapt amplifică şi mai mult, mişcă lucrurile într-un fel special.

De aceea voiam să spun că nu ar trebui să ne folosim doar mintea pentru a proiecta schimbările ci în primul rând sufletul. Mintea are o perspectivă limitată, ea ne-a fost dată pentru a înţelege şi cunoaşte, ea este un instrument util, dar în nici un caz cel mai performant pe care-l avem. Apoi ea foloseşte datele trecutului atunci când analizează prezentul şi oricât ar încerca nu poate să iasă din acest perimetru.

Aici revin la fizica cuantică care spune că nimic din ceea ce este observat nu poate fi influnţat de privitor. Această afrimaţie ştiinţifică reflectă o cunoaştere uriaşă şi, de fapt, subliniază că toată lumea vede un adevăr, pentru că toată lumea crează ceea ce vede.

Evident că noi creăm cu sufletul, iar sufletul este conexiunea noastră cu Dumnezeu. De aceea sufletul este cel care poate lărgi perspectiva minţii. De aceea tot ce putem face cel mai bine acum, pentru a lărgi perspectiva minţii, este să mergem în interiorul nostru şi să alegem cu sufletul ce schimbare ne dorim să facem, cu adevărat.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Astăzi este o zi în care trebuie să examinăm calea noastră. Trebuie să reaprindem flacăra, şi să încercăm să luminăm viaţa noastră care pare o cameră întunecoasă. Când auzim focul trosnind şi lemnele arzând şi când citim istoria pe care ne-o povestesc flăcările, speranţa se întoarce în noi. Dacă suntem în stare să iubim, vom fi în stare şi să fim iubiţi. E doar o chestiune de timp.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 BALANŢĂ

TREI MUNŢI AI CUNOAŞTERII PE CAPUL UNUI FILOSOF

Fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fii fericit. Eşti fericit cu viaţa ta?

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 14 FECIOARĂ

UN ARBORE GENEALOGIC

Nu întâmplător te-ai născut acolo unde te-ai născut. Dacă nu ştii să fii fericit printre ai tăi, unde eşti cunoscut şi iubit, oare cum vei putea fi fericit printre străini, unde eşti un străin? Poate doar dacă nu-ţi pasă de ceilalţi, dar atunci celorlalţi de ce le-ar păsa de tine?

ASPECTELE ZILEI

Venus în Fecioară, în trigon cu Pluton din Capricorn

Trecând peste definiţia clasică a acestui aspect, mesajul cel mai important este că cele mai vizate segmente ale vieţii noastre sunt relaţia de cuplu, viaţa asociativă şi relaţiile cu familia, aspecte ale vieţii care necesită o aprofundare şi o transformare prin care să devenim mai raţionali în manifestarea sentimentelor şi resentimentelor, pentru că altfel, este posibil să avem impresia că nu suntem înţeleşi de partenerul de viaţă, sau de familie sau  că  aceste relaţii ne scapă de sub control.

Definiţia exactă a aspectului este de creştere a pasiunii, potenţialul nostru de a seduce fiind crescut. În mod intuitiv vom folosi atitudinea potrivită în relaţii, mai ales când este vorba despre probleme nerezolvate din trecut. Farmecul pe care îl avem ne ajută să depăşim momentele dificile şi să reuşim mult mai uşor în activităţile cotidiene.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top