Previziuni pentru 25 octombrie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncției anuale Venus Jupiter, un aspect extraordinar pentru toate activitățile fizice, adică tot ce facem pentru sănătate, pentru ordonarea activităților cotidiene, pentru a ne analiza acțiunile și ritmul zilnic. Este un moment de înțelegere și de analiză a detaliilor sau amănuntelor legate de subtilitățile importante dar pe care le neglijăm constant, sau pe care le observăm doar când suntem afectați la nivel fizic. În general ne vom simţi plini de dorinţa de a acţiona, de a ne schimba viaţa, de a progresa.

Chiar dacă vom simţi o uşoară stare de iritare sau de nelinişte, în general vom acţiona cu voinţă, echilibrat, fiind, cel puţin în prima parte a zilei, într-o stare de armonie interioară, de satisfacţie.

Ne neliniştesc lucrurile rămase nefinalizate, sau care aşteaptă aprobări speciale.

Dacă puteţi ocupaţi-vă măcar puţin de viaţa spirituală, lăsând deoparte emoţiile explozive, agresivitatea, fiind împăciuitori. Încercaţi să fiţi liberi şi detaşaţi, fără a vă pierde capul, a vă manifesta orgoliul, sau a fi nesăbuiţi. Energia fizică şi afectivă se îmbină armonios dacă lăsăm puţin la o parte analiza mentală, critică, sau lipsa de voinţă în acţiuni, este bine să încercăm să trăim profund momentele, nu doar să le analizăm. De aceea intuiţia să fie cea care decide în situaţii confuze. Sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolată, a noastră sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, şi atunci trebuie să facem eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criză în care, dacă suntem suficienți de echilibrați, putem găsi cea mai bună cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin îi putem ajuta pe alţii să treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii să înveţe să se apropie unii de alţii şi să-şi asume răspunderi.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit. Niciodată nu amâna pentru mâine ceea ce ştii că ar trebui să faci astăzi, ci mergi în ritmul vieţii şi fii în perfectă pace. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar anulează toate aceste gânduri negative. Caută întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiezi mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 SCORPION

O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT

Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 1 BALANȚĂ

UN FLUTURE DESAVIRSIT, CONSERVAT PENTRU ETERNITATE INTR-UN AC

Trecutul s-a dus si nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, si nu este inca tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum si Aici. Astfel, Prezentul este singurul care conteaza, deci concentrează-te asupra clipei prezente ca sa o faci cit mai frumoasa pentru toti.

ASPECTELE ZILEI

Venus în conjuncţie cu Jupiter

Uneori adevărata victorie este să te învingi pe tine însuţi şi să accepţi că trebuie să renunţi la lupta exterioară în favoarea armoniei şi iubirii. Când nu poţi învinge nicicum intr-o anumita situaţie, este un semn că trebuie să cauţi în ea o înţelepciune mai adâncă decât simpla satisfacţie a reuşitei. Unele lupte din viaţă au alt rol decât acela de a ne da şansa să învingem. Contează mai mult felul în care purtăm lupta, decât rezultatul ei.

Sub influenţa acestui aspect deosebit de frumos, oamenii sunt foarte deschişi către frumos şi creativi, având o mulţime de mesaje pentru a-şi urma calea corectă, pentru a-şi descoperi sensul viaţii şi împlini destinul.

Este un aspect foarte bun, care aduce armonie în cuplu şi afecţiune. Fiind în Peşti, putem spune că este de o puritate extraordinară, determinându-ne să ne descoperim calea spre împlinire. Sunt favorizate toate activităţile care ne reprezintă, toate întâlnirile care ne fac să ne punem în valoare personalitatea, tot ceea ce ni se dăruieşte acum fiind extrem de important.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top