Previziuni pentru 5 noiembrie 2015

În general primele ore ale dimineţii ne aduc o stare de confuzie şi o oarecare tendinţă spre nesiguranţă amplificând nemulţumirile interioare.

Lucrurile se mai ameliorează, dar totuşi prima parte a zilei se află sub semnul unei mari încărcături emoţionale şi a unei dorinţe de transformare sau de rectificare a unor atitudini sau fapte din viaţa noastră.

În acelaşi timp există tendinţa de a despica firul în patru, de fărâmiţa activităţile pe frânturi, de a ne schimba alimentaţia şi dieta, dar şi de a acorda o mai mare importanţă planului material. Pragmatismul sau neînţelegerile materiale pot cauza discuţii sau chiar controverse, iar tendinţa societăţii este de constrângere  şi limitare.

Acestea toate ne creează blocaje, tensiuni şi emoţii sau temeri care de numeroase ori se dovedesc inutile.

Este important să analizăm evenimentele de acestei zile, ele sunt de natură să ne aducă acele mesaje prin care să ne modelăm personalitatea şi să conştietizăm greşelile comportamentale pe care le facem. Studiul detaliilor şi minuţiozitatea putem să le orientăm pentru a ne analiza sufletul şi dorinţele ascunse în noi.

Este important să înţelegem că anumite lucruri care sunt blocate acum, sau par aşa, nu trebuie să le forţăm, este ca şi cum am rupe un sigili, vrând să intrăm într-o casă, deocamdată sechestrată, chiar dacă ştim că suntem în posesia ei, înainte de termenul stabilit, dintr-un motiv sau altul. Nu cred că trebuie să forţăm, să insităm sau să ne agită, cel mai bun lucru în această perioadă este să facem lucrurile aşa cum vin, fără a forţa nimic.

Este o zi de muncă dificilă asupra sinelui, mai ales în vederea transformării, permiţând o intensă purificare. Munca interioară este dată de asumarea responsabilităţilor şi refuzarea improvizaţiilor, iar în alt plan regândirea din temelii a manierelor de abordare a problemelor. De fapt este o regândire a propriilor strategii. Odată făcute aceste transformări vom trăi bucuria de o clipă a izbânzii obţinute cu sacrificii, anulând durerile demersurilor anterioare concomitent cu regăsirea aplombului prin acţiuni energice. Dar cel mai important mesaj al acestei zile este acela că regulile jocului trebuie respectate, altfel înseamnă că joci un alt joc, şi chiar dacă îl câştigi, în realitate ai obţinut altceva decât te aşteptai.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

“Diavolul stă în amănunte”, zice un vechi proverb al Tradiţiei.

Când îţi faci timp să descoperi de ce nu eşti în armonie cu viaţa, vei afla adesea că nu pui în prim plan ceea ce este pentru tine mai important şi astfel nu reuşeşti să intri în linişte şi să afli pacea şi calmul necesare. Acest lucru cere timp, răbdare, credinţă, încredere şi înseamnă că trebuie să înveţi să fii liniştit

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  13 SCORPION

UN INVENTATOR FACE UN EXPERIMENT DE LABORATOR

În unele cazuri, soluţiile tradiţionale sau de rutină nu dau rezultate. Atunci trebuie să-ţi pui în valoare creativitatea şi inventivitatea, să încerci ceva nou, ceva ce n-ai experimentat, şi poate că nimeni altcineva, dintre cei ştiuţi de tine, n-a mai încercat. Dar întreaga noastră viaţă este alcătuită, de fapt, din experimente, şi adesea nu acceptam un lucru – chiar daca alţii ne aduc argumente din propria lor experienţă – până când nu-l experimentăm pe pielea noastră. Nu trebuie să ne fie teamă de experimente. Totul este să nu repetăm experimentele eşuate sau care ne-au dat rezultate nedorite.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 18 FECIOARĂ

DOUĂ FETE JUCÂNDU-SE CU O PLANŞETĂ DE SPIRITISM

Uneori trebuie să încerci o experienţă nouă, să alegi o metodă neobişnuită. Este bine să ai alături pe cineva care a mai trecut prin asta şi ştie ce se poate întâmpla. Pentru aşa ceva există prieteni. Dar numai de tine depinde să ai prieteni capabili de un astfel de ajutor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top