Previziuni pentru 24 noiembrie 2015

Ziua se află sub semnul opoziției dintre Uranus și Venus, un aspect resimțit din plin deoarece este destul de violent și ne afectează atât fizic cât și relațional. În plus Venus se află în septil cu Saturn, ceea ce schimbă radical atmosfera, căci tendințele spre extremism se pot concretiza mai ales din cauza unei încărcături emoționale extreme. Ele sunt generate de ceea ce a rămas restant din trecut, de tot ce nu am ordonat sau am neglijat, acum confruntându-ne cu consecințele acestor acțiuni. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung.

Marte, guvernatorul zilei de astăzi, în sextil cu Saturn ne va orienta acţiunile către aspectele pragmatice, făcându-ne mai interesaţi de problemele importante, aducând o maturitate vieţii sentimentale şi profunzime sentimentelor. Marte în semnul Balanţei ne face să căutăm noi asocieri, noi contracte şi colaborări. În principal trebuie să avem grijă la relaţii şi colaborări, să nu ne agităm, să fim calmi şi diplomaţi.

Apoi Vesta se află în conjuncție cu Nodul Sud și în septil cu Ceres, un aspect impresionant prin subtilitate. El ne determină să înțelegem, poate uneori forțat, că avem de multe ori de rezolvat datorii karmice, acum este unul din acele momente. Tot ceea ce s-a acumulat la nivel de deficiențe spirituale, acum va fi înlăturat, prin fel de fel de metode. De aceea este foarte probabil să avem întâmplări ciudate, care sunt greu de înțeles, căci logica lor este în special spirituală. Pe de altă parte fizic suntem epuizați, și de aceea acțiunile cotidiene sunt dificil de realizat, consumul energetic fiind mult mai mare decât deobicei. Atenție la sănătate, la digestie, la circulația periferică, par a fi zonele cele mai afectate.

oportunitatea de a acţiona în orice domeniu al vieţii dorim, dar mai ales în cel sentimental. În acelaşi timp este o zi în care este nevoie de extrem de multă prudenţă pentru că este posibil să plătim greşelile din trecut fiind posibile diferite accidente, sau evenimente destul de dure în care pot fi implicate mai multe persoane. De aceea este foarte important să respectăm această sărbătoare şi obiceiurile ei, să acordăm importanţă rugăciunilor şi credinţei.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Iisus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:

– să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi

– să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.

A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 SĂGETĂTOR

OCEANUL ACOPERIT CU CRESTE DE SPUMĂ

Din imensitatea vieţii, noi vedem de obicei doar ceea ce se mişcă la suprafaţă. Agitaţia vieţii noastre de zi cu zi ascunde în ea, însă, adâncimi nebănuite şi imagini de o frumuseţe rară, pe care le putem vedea numai dacă învăţăm să pătrundem în adâncimea lucrurilor. Iluzia vieţii superficiale nu trebuie să ne facă să uităm de tainele ascunse în adâncuri.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 7 BALANȚĂ

O FEMEIE HRĂNIND PUIŞORI ŞI APĂRÂNDU-I DE ULII

În viaţa fiecărui om există lucruri, oameni, relaţii, idei, pe care trebuie să le hrănească şi să le protejeze. Acestea alcătuiesc lumea lui, şi este de datoria lui să aibă grijă de ele dacă nu vrea să le piardă. Acela care se gândeşte numai la sine şi nu acordă suficientă atenţie lucrurilor şi persoanelor din viaţa sa, trebuie să fie pregătit să rămână fără ele…

ASPECTELE ZILEI

Marte în Balanță în sextil cu Saturn  din Săgetător

Este un aspect foarte frumos, care ne aduce puterea de a acţiona şi înţelepciunea de a ne folosi energia în cel mai bun mod.

De fapt toată săptămâna  ne vom afla sub influenţa acestui sextil, prudenţa se va asocia cu perseverenţa, forţa cu sângele rece, asprimea şi severitatea cu rezistenţa. Vom putea susţine orice fel de acţiuni cu capacităţi executive. Greutăţile le vom suporta mai uşor, vom fi mai disciplinaţi, dorindu-ne confortul dar numai din dorinţa de securitate. Succesele vor apare numai datorită muncii încrâncenate şi răbdării. Reuşita şi realizările sunt de lungă durată, de fapt fiind mult mai interesaţi de proiectele pe termen lung. În plus vom fi mai conservatori, mai înţelepţi faţă de orice fel de relaţii sau acţiuni. Evenimentele şi întâmplările pe care le vom trăi trebuie privite cu multă seriozitate fiind lecţii de viaţă din care avem multe concluzii şi învăţăminte de tras.

Marte este cel care va pune în aplicare instantaneu orice decizie, răspunsurile vor veni cu rapiditate, trebuie doar să fim atenţi, prin întâlniri, mesaje subtile sau lucruri evidente, în acest fel putând să înţelegem dacă decizia a fost corectă, având posibilitatea să o schimbăm până vom ajunge la cea care ne este necesară.

Venus  în Balanţă în opoziţie cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec

Uranus retrograd are manifestări evolutive şi este de natură să ne facă mai conştienţi de necesitatea descoperii adevăratelor valori, opoziţia cu Venus aduce posibilitatea ca anumite evenimente din viaţa noastră să ne determine să adoptăm această conduită.

Natura celor două planete, una feminină, caldă, prietenoasă în domiciliu (Venus) şi cealaltă rece, cerebrală, impulsivă şi intempestivă, face ca toate aceste trăsături, folosite în exces să fie temperate prin evenimentele care au loc.

În general se întâmplă ca vanitatea şi amorul propriu să fie drastic sancţionate de evenimente neprevăzute, care ne testează relaţiile sentimentale sau sistemul de valori.

Contextul social este cel mai afectat, dar şi cel sentimental, unde pot apare certuri sau furtuni pasionale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top