Previziuni pentru 4 iunie 2016

Zilele saturniene, au toate în ele o tentă de seriozitate sau un aer apăsător, poate pentru că ne obligă. În schimb cuadratura descrescătoare Soare Jupiter de astăzi, vine să ne determine să ne ajustăm felul de privi amănuntele, felul de a trata micile detalii, sau pentru a ne organiza gândirea într-un mod adaptat legilor nescrise. Acest aspect ne provoacă în fiecare an să ne reanalizăm, de această dată este strâns legat de lecțiile noastre de viață ne-nțelese și care devin din acest motiv presante sau obsesiv repetitive. Cred că fiecare zi, fiecare ceas ne determină să înțelegem ceva; este o acțiune presantă și dificil de acceptat, ceea ce evident poate provoca numeroase blocaje la nivel fizic, probleme de sănătate. În același timp Soarele nu a ieșit încă de sub influența septilului cu Uranus, care provoacă fenomene bizare, situații surprinzătoare, care ne testează capacitatea de rezistență la stres. În plus Marte retrograd din semnul Scorpionului continuă seria schimbărilor, anunțate la începutul anului. Acum reia problemele cu o intensitate maximă, și rezolvă toate restanțele karmice. Se reface și septilul lui cu Pluton, doar că acum vin rezolvările și acțiunile care am evitat să le acceptăm, să le aplicăm, sau pur și simplu pe care le-am neglijat, doar că într-o manieră destul de tranșantă și dureroasă.

Este o zi în care putem discuta deschis cu cei care gândesc ca noi, o zi în care putem acumula informaţii, dar în care putem cere ajutor din exterior. Este bine să tragem concluzii din cele întâmplate în trecut, să fim autocritici, dar fără a judeca pe ceilalţi, să acordăm atenţie semnelor.

Când simţim că avem nevoie de odihnă, este important să nu ezităm să ne relaxăm. O mică vacanţă, fie şi de o singură zi sau de câteva ore, de la treburile obişnuite, sau vizionarea unui loc nou, sau o ocupaţie nouă, sau pur şi simplu destinderea fără a face ceva anume ar fi perfecte. Când căutăm o soluţie şi suntem obosiţi, un moment de relaxare, de detaşare cât mai deplină faţă de problema cercetată ne poate ajuta să găsim mult mai repede şi mai inspirat soluţia căutată.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Am o masina care se descurca de minune sa ma duca peste tot pe unde am nevoie. Este o masina de incredere si in stare buna. Porneste intotdeauna la cheie. Ceea ce este exact ce ar trebui sa faca. Desi stiu cate ceva despre masini, nu stiu cu exactitate ce se intampla atunci cand intorc cheia. De fapt, nici nu-mi pasa ce se intampla atat timp cat masina face ce are de facut, adica sa porneasca.

Faptul ca merge este o informatie suficienta pentru mine. Nu vreau sa stiu cum se intampla.

Dorinta de a sti „cum” va face Universul sa ne indeplineasca nevoile are multe in comun cu dorinta de a sti detaliile cele mai mici ale functionarii unei masini pentru a o putea folosi.  Procesul crearii miracolelor ca urmare a manifestarilor noastre, organizarea si crearea raspunsurilor la toate nevoile noastre sunt foarte complexe si se petrec totdeauna asa cum trebuie pana cand incepem sa ne intrebam „cum” si sa oprim procesul.

Stiu, de exemplu, ca, daca incep sa umblu la motorul masinii, voi strica cu siguranta ceva si acesta nu va mai fuctiona. Si cum nu am nici cunostintele, nici indemanarea de a face ceva, las motorul in pace si, daca intr-adevar se strica, il las pe mana profesionistilor. Cand lasam detaliile creatiei in seama Universului este, cum s-ar spune, sa le dam pe mana specialistului. Nu trebuie sa stim cum functioneaza lucrurile: trebuie doar sa avem incredere ca vor functiona.

Cand lucram cu energia Universului, tot ce avem de facut este sa furnizam intentia si sa raspundem la ocaziile care ne sunt oferite. Daca vom petrece prea mult timp gandindu-ne la „cum” se vor intampla lucrurile, umblam la motorul intregului proces si riscam sa stricam fluxul creatiei noastre. Putem avea incredere ca Universul stie ce face si va raspunde fiecarei nevoi a noastre, chiar daca raspunsul nu este imediat? Putem avea incredere ca, atunci cand vom obtine rezultatele, acestea vor fi mai imaginative, mai creatoare si mai minunate decat tot ceea ce am fi putut sa ne inchipuim? Depinde de noi sa invartim cheia in contact si sa lasam specialistii sa isi faca treaba!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 GEMENI

DOI OAMENI, TRĂIND DEPARTE UNUL DE ALTUL, ÎN COMUNICARE TELEPATICĂ

Crezi că singurele forme de comunicare sunt cele care pot fi înregistrate cu tehnologia actuală? Şi totuşi, aminteşte-ţi că adesea ţi se întâmplă să te gândeşti la cineva şi el să apară după câteva clipe, sau se întâmplă să ai o idee şi altcineva să o rostească… Telepatia există, chiar dacă nu avem o explicaţie pentru ea şi nici nu ştim să o folosim în mod controlat. Gândurile tale nu-ţi aparţin total, ele sunt o formă de comunicare nelimitată cu tot ce există. Ai grijă ce gândeşti, că se află!

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 13 SĂGETĂTOR

TRECUTUL UNEI VĂDUVE ESTE ADUS LA LUMINĂ

Uneori trecutul ne ajunge din urmă, şi ne arată celorlalţi într-o lumină diferită de ceea ce se poate vedea în prezent. Acesta poate fi un semnal că mai există încă probleme de rezolvat, legate de acel trecut, sau că în acel trecut există resurse încă nevalorificate. Mulţi oameni păstrează din trecut doar amintirile urâte şi resentimente faţă de ce a fost mai greu, dar aceasta nu îi ajută prea mult în prezent, ci dimpotrivă, mai mult le face rău. Experienţa acumulată în viaţă trebuie folosită pentru a ne face viaţa mai frumoasă, iar abilitatea de a folosi în mod pozitiv experienţa anilor trecuţi mai este numită şi „înţelepciune”.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top