Previziuni pentru 22 octombrie 2016

Astăzi este Ultimul pătrar, foarte interesant. căci Soarele se află în grad anaretic și pe Via combusta, de aceea acțiunile de ajustare sunt extrem de apăsătoare, și, avem nevoie foarte clară de a finaliza, de a contura sau localiza ceea reprezintă nevoia de transformare. Trebuie să fim conştienţi că aspiraţiile şi ambiţiile suferă blocaje majore, care ne determină să fim şi mai insistenţi. De fapt vom trăi momente sau evenimente care ne vor determina să ne revoluţionăm gândirea; atitudinea curajoasă şi hotărârea cu care ne vom comunica părerile vor aduce deblocări şi odată cu ele realizările profesionale pe care le dorim.

Este momentul de renunţare înainte de a începe un ciclu în viaţa noastră.

Poate de aceea este mai mult o perioadă de interiorizare, în care trebuie să luăm, în liniştea sufletului nostru, cele mai bune decizii.

În acelaşi timp, putem spune că toate forţele ne sprijină, avem energie, putere de comunicare, sentimente frumoase şi protecţie divină pentru a ne urma idealurile.

Totul este ca în visele noastre să avem un mic loc şi puţine gânduri şi pentru ceilalţi. Să gândim proiecte care să le aducă bucurie şi semenilor noştri.

Va trebui să fim creativi şi originali, să dăm dovadă de altruism şi detaşare, în acest fel cele mai eficiente soluţii vor veni de la sine.

Studierea atentă a oricăror detalii, informarea şi comunicarea ne sunt absolut necesare. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, totul trebuie gândit atent, studiat, calculat.
Această atitudine analitică este foarte indicată pentru a depăşi momentele de confuzie în care ne aflăm.

Exactitatea acţiunilor şi respectarea unui plan de lucru ne vor aduce eficienţă şi ordine.

Poate pare totul prea pragmatic, dar aceasta este atitudinea cea mai potrivită.

Putem spune că avem profunzimea de a analiza erorile comise, să înţelegem de ce ne-au fost necesare suferinţele, în acest fel putând să finalizăm corect şi fără datorii perioada aceasta.

Din punct de vedere sentimental, situaţia este cam la fel, se poate asemăna cu un moment de conştientizare, de înţelegere, în care vom avea de ales: să renunţăm sau să ne consolidăm relaţia. Această decizie trebuie luată mai târziu, acum este necesară doar analiza atentă.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Uneori, calea pe care o avem de urmat este ascunsă în spatele unor perdele. Pentru a o descoperi, trebuie să apelăm la sensibilitatea noastră lăuntrică, la intuiţie, să ascultăm de vocea inimii noastre. Poate părea greu pentru cel care s-a obişnuit să pună mereu pe primul plan raţiunea şi argumentele sau motivaţiile materiale, dar întotdeauna apar şi momente când trebuie să depăşim acest stadiu ca să mergem înainte. Viaţa nu se limitează numai la ceea ce se vede cu ochii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 BALANȚĂ

TREI MUNŢI AI CUNOAŞTERII PE CAPUL UNUI FILOSOF

Fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fii fericit. Eşti fericit cu viaţa ta?

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 14 SĂGETĂTOR

PIRAMIDELE ŞI SFINXUL

Această lume păstrează încă multe taine pe care majoritatea oamenilor le lasă pe seama cercetătorilor, sau pur şi simplu le ignoră. Ştiinţa are limitele ei, pe care le depăşeşte treptat, cu fiecare descoperire omenirea trecând la un nou nivel de înţelegere a realităţii. Aceia care consideră că deja ştiu totul, se condamnă singuri la a nu mai putea accepta şi folosi noile descoperiri. Dar şi în viaţa fiecăruia există lucruri care pot ajunge, la un moment dat, să-şi dezvăluie valoarea în mod surprinzător. Şi aici este nevoie de aceeaşi deschidere pentru a percepe adevărurile care au fost ascunse.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top