Previziuni pentru 30 mai 2017

Gândurile trăiesc. Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată.

Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lasaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

În schimb în această zi se activează forţe spirituale superioare, de aceea momentele de retragere sunt la fel de binevenite.

Apoi ştim că anumite momente se repetă.

Deseori ne vedem puşi în faţa aceloraşi probleme şi situaţii pe care le-am mai înfruntat; ne simţim atunci deprimaţi, gândindu-ne că suntem incapabili să progresezăm în viaţă, de vreme ce momentele dificile revin.

Venus ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Jupiter ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment…

Astăzi chiar avem şansa de a decodifica de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă…cum, citiţi simbolul sabian al zilei, imaginea lui şi mesajul sau sunt extraordinare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Nu aștepta să ți se dea ceva înapoi, nu aștepta să ți se recunoască efortul, să ți se descopere geniul, să ți se înțeleagă iubirea. Încheie niște etape. Nu din orgoliu, din neputință sau mândrie, ci pur și simplu pentru ca acel lucru nu se mai potrivește cu viața ta. Închide ușa, schimbă discul, fă curat în casă, șterge praful. Încetează să mai fii cine erai și transformă-te în cine ești.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 GEMENI

O TOLBĂ PLINĂ CU SĂGEŢI

Viaţa pare foarte complexă pentru că există multe obiective de atins pentru fiecare om, dar totul se poate simplifica dacă omul îşi stabileşte principii clare şi simple de urmat în viaţă. Atunci toate ţintele pot fi atinse cu aceeaşi precizie şi uşurinţă, şi toate problemele îşi pot găsi rezolvări aplicând cu sinceritate şi consecvenţă aceste principii.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 27 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top