Săptămâna 11 – 17 iunie 2017

Această săptămână se află sub guvernarea lui Jupiter și ne aduce multe evenimente prin intermediul cărora anumite relații se vor clarifica sau pur și simplu ne vom ordona viața, în principal cea relațională, ne vom stabili anumite legi de funcționare, sau ne vom dezvolta personalitatea în plan social. Jupiter se află în inconjuncție cu Neptun, ceea ce evident ne va determina să căutăm să descoperim o modalitate de a ne clarifica sentimentele sau să ne căutăm libertatea în relațiile noastre, lucru evident greșit căci nimeni nu ne-a luat-o ci doar noi am cedat-o sau ne va determina să ne stabilim propriile legi și seturi de reguli prin intermediul cărora să ne putem mișca lejer și degajat în plan social. Este interesant de subliniat că Neptun este vârful yodului format și de inconjuncția cu Vesta, toate cele trei indicându-ne că este nevoie să ne schimbăm perspectiva din care vedem lucrurile, adică să punem în prim plan latura spirituală, profundă a oricărei activități și abia apoi latura concretă. În acest fel vom putea înțelege și rezolva corect toate problemele. Acest yod, este reprezentativ, căci Neptun, vârful lui, este în septil cu Venus aflată în semnul Taurului, adică este un moment când tot ceea ce facem ar trebui să fie orientat spre a ne folosi darurile și a ne dezvolta valoarea și resursele personale interioare. Pe de altă parte Neptun se află în cuadratură cu Lilith, ceea ce poate însemna că vom avea numeroase provocări pentru a ne determina să ne pierdem calea, să ne zbate în temeri să fim paralizați de frica eșecului. De aceea tot ceea ce trăim sau se întâmplă în săptămâna următoare are o importanță extrem de mare.

Jupiter este poziționat pe Punctul mijlociu Vesta Lilith, ceea ce îi conferă o încărcătură specială, el trebuind să țină în echilibru frica noastră atât de intensă și puternică, temerile profunde și vechi cu credința, dedicarea și focusarea pe ceea ce ne reprezintă. Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil. În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment… Este momentul în care ar trebui să definim în propria noastră viaţă, altfel, noţiunile de orgoliu şi vanitate. Este posibil să ne descoperim un potenţial sentimental blocat, sau să-l blocăm cu bună ştiinţă. Suspiciunea sau îndoiala, dezbinările interioare ne vor aduce suferinţă. De aceea egoismul şi vanitatea trebuie categoric înfrânate, sau stăpânite la maxim. Este un fel de lipsă de control în dirijarea energiei afective. Furtunile pasionale sunt gata să izbucnească, de aceea forţa lor ar trebui să o dirijăm spre comunicare şi colaborare, spre umilinţa acceptării sau a muncii dezinteresate în folosul altei persoane.

Este la fel de important să încercăm să înţelegem ce anume avem de schimbat, mai ales în activităţile pe care le-am iniţiat la sfârşitul anului care a trecut. Este posibil ca acum să apară evenimente, situaţii confruntări prin care să ne schimbăm mentalitatea sau ideile, să facem ajustările necesare pentru a merge mai departe cu forţă, energie dar mai ales corect. De fapt este vorba de o renaştere a valorilor şi aspiraţiilor mai profunde, o reîntoarcere la sursă, dar atenţie acestea toate se pot întâmpla în urma unor situaţii explozive. Intelectul condus de ego a luat tot cea a văzut mintea şi i-a conferit o logică, dar câteodată avem nostalgia lucrurilor simple, ancenstrale, care au avut odată o mare vitalitate şi putere.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top