Previziuni pentru 23 august 2017

ZIUA LUI MERCUR

De astăzi Soarele trece în semnul Fecioarei, de fiecare dată se simte această trecere concret, luminozitatea zilei se schimbă, zilele par mai clare, mai evidente, ca și cum ni s-ar indica că putem să vedem mult mai limpede ceea ce avem de făcut, să analizăm rezultatele, să începem proiecte noi, evident în funcție de eficiența lor. La momentul exact al ingresului, ora 1.20, Soarele se afla exact pe Fundul Cerului momentului, ceea ce ne sugereză că în perioada cât va sta în acest semn, până pe 22 septembrie, avem o perioadă de finalizări, de rezolvări ale unor restanțe, de întoarcere spre trecut, dar nu o nostalgie, ci pur și simplu de acoperire a unor lipsuri, a unor goluri. De aceea se impune o eficiență maximă, se impune o grijă față de tot ceea ce avem restant, tocmai pentru a ne ocupa în acest fel de viitor. În plus mai este important să ne stabilim standardele personale, prin excelență dar și competiție – în sensul de maxim posibil pe care îl putem oferi la nivel social. Si aici pare pe de-o parte un fel de încheiere a procesului de exteriorizare (vacanța se cam termină), urmând momente de decizie importante, atât de importante că nici măcar nu le conștientizăm.

Este important să ştim că gândurile prezente corespund unui trecut îndepărtat, dorinţa de a le goli, de a le pune în practică, fiind foarte mare, ceea ce ne lipseşte este curajul; de aceea zilele acestea se pot întâmpla lucruri care să scape puterii noastre umane de înţelegere, nu este nevoie să le acceptăm deodată, însă trebuie să ţinem cont de mesajul lor. Este o perioadă în care se ordonează gândurile care ne vor construi viitorul apropiat dar şi cel îndepărtat. Aşa că nu trebuie să închidem nici o cale şi să evităm sau  să neglijăm nici o posibilitate. Totul dar ABSOLUT TOTUL, are un sens. Dacă nu avem capacitatea de a percepe nu înseamnă că nu are importanţă. Trebuie folosită din plin imaginaţia, creativitatea, scrisul şi rugăciunea, mai ales când ne simţim depăşiţi în înţelegere.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Este bine să încercaţi să meditaţi la încercările pe care le trăiţi în ultima vreme. În primul rând învăţaţi să mulţumiţi cerului chiar şi pentru întâmplările neplăcute, căci este cea mai bună cale de a le transforma. Dacă veţi spune:” Doamne îţi mulţumesc , trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă, am ceva de învăţat. Nu sunt perfect şi am făcut câteva greşeli”, vă veţi simţi mai bine, şi detaşaţi puteţi analiza, înţelege şi corecta.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 FECIOARĂ

CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET

Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 7 FECIOARĂ

UN HAREM

Bucuriile vieţii nu pot fi dobândite prin durerea altora, ele sunt depline numai când toţi se bucură la fel de mult în experienţele comune. Clădeşte-ţi fericirea căutând să aduci bucurie şi ajutor celorlalţi. Sensul tău poate fi dat tocmai de mediul în care te afli, fie că te îndeamnă să te armonizezi cu el şi să-ţi asumi rolul pe care ţi-l rezervă, fie că simţi nevoia să cauţi ceva pe măsura posibilităţilor tale reale. În oricare caz, trebuie să te decizi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top